Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   facem o chindie simbata spre duminica???? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2550-facem-chindie-simbata-duminica.html)

Mr.Nice 17-11-04 13:12

Ma copii, am o vetse proasta pentru voi, ma refer la Evilsantos si Eryka: ACCESUL INTERZIS IN CLUB TINERILOR SUB 18 ANI!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Santos ce intrebare e asat : inauntru sau afara?Bine, noi o sa stam inauntru k avem peste 18 ani, cu tine nu stiu c o sa facem.... :lol: :lol:

PEACE
:peace:

EvLSant0S 17-11-04 13:17

:) m-ai vazut vreodata ? eh , eu daca tac si nu zic ce varsta am , lumea imi zice ca am 18-19 , ma intelegi ? asa ca daca bodyguardul zice :D buletinu sau ceva.. ii zic , hai domne ma pui sa ma duc pana la masina , pe care am parcat-o la 3 strazi de aici doar ca sa-ti arat buletinu ? :D si merge .. :P sper :)

EvLSant0S 17-11-04 13:19

referitor la intrebarea mea , nu tzi s-ar parea mai frumoasa , o intalnire , afara ? noaptea.. cu totii , nsl , craiova , cta , noi 4ss , racing team , ice , after , etc. ? si zici de frig ? :D din atatea motoare.. gasesti unu care sa emane caldura :D , iti recomand v12-ele :D e aer conditionat.. + cu o bere 2 3 4 nu ti-ar mai fii frig , in fine .. cum vreti..

Anonymous 17-11-04 14:53

sal.... :yikes:

Eryka 17-11-04 15:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Ma copii, am o vetse proasta pentru voi, ma refer la Evilsantos si Eryka: ACCESUL INTERZIS IN CLUB TINERILOR SUB 18 ANI!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Santos ce intrebare e asat : inauntru sau afara?Bine, noi o sa stam inauntru k avem peste 18 ani, cu tine nu stiu c o sa facem.... :lol: :lol:

PEACE
:peace:

nu-mi fac eu griji ! :lol: :lol: niste tocuri.. sa am 1.90 :lol: si un machiaj mai... :twisted:

DnI 17-11-04 16:26

santos, din pacate nu pot participa, rodaju :cry:
dar... tre sa o facem lata mane nu ca datile trecute sa frecam duda :wink: :wink: :wink: :wink:

luca 17-11-04 18:12

Santos dar daca nu merge cum draku te bagam ca de ascuns nu prea putem, 1,90 cred ca isi dau seama aia ca ceva nu e in regula. :lol: :lol:
Dar oricum cred ca daca ii spui lu ala ca ai 15 ani iti spune \"respect\" si se da la o parte. :lol: :lol:

EvLSant0S 17-11-04 18:18

:) :) nebun esti , ma gandesc ca face si o plecaciune si zice : ooo domnu` sant0s :) :) bine atzi venit just kiddin`

Michael 17-11-04 18:19

oooo bine ai venit boieru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mpa 17-11-04 20:55

Santos de cand bei la volan????

SpeedeR 17-11-04 21:02

va place offtopicu nu?:)

Unde facem partyul?!?!!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!??!!?!??!!

DnI 17-11-04 22:32

sa traiasca nasu` mare, domnu Michael.

DnI 17-11-04 22:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Michael\"
oooo bine ai venit boieru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sa traiasca nasu` mare, domnul Michael.

Eryka 17-11-04 22:41

da chiar... unde facem \"cheful\" :lol: v-ati hotarat?? Hai repede cu locatia.. ca vreau sa chefuiesc!!! :twisted:

B|shOp-VR6 17-11-04 22:57

Chefuim si se mai scoala draq a doua zi la 10 sa fie la legale... sau poate nu mai dormim ca inainte de craiova... ce parere aveti Santos & Speeder?

Cat despre locatie... la cati o sa fim nu prea vad unde am putea merge... poate dak rezervam tot barul (ma ducea gandul la Onx si la petrecerea NSL).

All times are GMT +2. The time now is 08:52.

- Copyright 2026 4Tuning