Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Cupa karting - Sambata 21 octombrie - AMC Kart (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/25404-cupa-karting-sambata-21-octombrie-amc-kart.html)

EvLSant0S 21-10-06 20:46

Re: Cupa karting - Sambata 21 octombrie - AMC Kart

yap,si am luat locul 3 dupa ce m-a aruncat un tip pe ... pamant..

ZoliaT 21-10-06 22:19

19 Attachment(s)
primele poze .. de pofta ...

restul putin mai tarziu in galeria foto

comentariile le las pe seama celor mai priceputi si nu in ultimul rand participantilor

felicitari, a fost o zi superba

ZoliaT 21-10-06 23:12

restul pozelor :

https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=490

mesteru 21-10-06 23:27

alte poze....???

4wheels 21-10-06 23:48

Pacat ca diferenta a fost facuta de karturi si nu de piloti, sper data viitoare sa fie totul egal.

bluey 22-10-06 00:04

Quote:

Originally Posted by NOStim (Post 594001)
Pacat ca diferenta a fost facuta de karturi si nu de piloti, sper data viitoare sa fie totul egal.

O luam de la capat???:pistoles: :peace: :pistoles:

MARIO_BMW 22-10-06 03:29

timpii de la eveniment? thx

SEBASTIAN 22-10-06 09:11

Quote:

Originally Posted by NOStim (Post 594001)

Asta e un lucru stiut, chiar s-a anuntat, organizatorul a fost cat se poate de corect in privinta asta.
Asteptam totusi ca sa fie si cei de la Amcart mai seriosi in ce priveste materialul sportiv, poate reusesc niste setari mai apropiate.
Eu am scos un timp execrabil datorita greutatii si puteri limitate a kartului, in mod normal fara sanse de calificare in concurs.
Unii s-au retras, altii ... si as fi ajuns din spusele unora in finala, fapt pe care de drept nu-l meritam si nu puteam sta la milogeala sau sa fac proasta atmosfera plangandu-ma de una si de alta asa ca m-am tirat repede acasa.
Ii felicit pe castigatori, pentru mana si norocul de a conduce carturi pe masura.

Gogu02 22-10-06 14:16

Ar trebui pusi timpi, nr kartului cu care ai alergat ca sa vedem care e mai tare si mai smecher! Ca nu poti sa compari, de exemplu, kartul cu nr 22 cu nr 13 (care nu avea surubul de limitare la acceleratie)!!! Eu din cate vazusem pe acolo (nu cred ca am vazut toate listele cu timpi) scosesem cel mai bun timp cu kartul pe care am mers. Ceilalti care au mers cu acelasi kart scosesera timpi mai slabi ca mine!!!

4wheels 22-10-06 14:32

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 594481)
Ar trebui pusi timpi, nr kartului cu care ai alergat ca sa vedem care e mai tare si mai smecher! Ca nu poti sa compari, de exemplu, kartul cu nr 22 cu nr 13 (care nu avea surubul de limitare la acceleratie)!!! Eu din cate vazusem pe acolo (nu cred ca am vazut toate listele cu timpi) scosesem cel mai bun timp cu kartul pe care am mers. Ceilalti care au mers cu acelasi kart scosesera timpi mai slabi ca mine!!!

Eu cu Kartul 13 am scos 1.23 si cu cartul 22 cu care am alergat in finala am scos 1.30, ce pot sa spun ... pe data viitoare cand sper sa fie mai bine, oricum ne-am distrat, asta conteaza.

SEBASTIAN 22-10-06 19:52

Ai avut noroc ca nu ai mers cu 17 scoteai 2 minute.

ZerO_CooL 22-10-06 20:17

1 Attachment(s)
Sebi, tu ai avut kartul 18...

ZerO_CooL 22-10-06 20:28

Si eu m-am dat tot cu 18 ulterior... si am iesit ultimul din seria mea. Nu dau vina pe kart, dar sunt curios ce timpi s-au scos cu el si daca a scos cineva timp mai prost decat al meu.

MARIO_BMW 22-10-06 20:32

frumos, dar prea jecmaneala pe fata la cash... si primesti in schimb niste carturi vai steaua lor....:shock:

dBDrag 22-10-06 20:54

foile cu timpii ii postam maine, am uitat foile respective la circuit...

intre timp mai jecmanim un pic :D

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning