![]() |
Re: Bmw 325i vs Vw Golf V Gti
Quote:
Mai conteaza si ce vrei sa faci cu masina aia.Pentru concursuri de indemanare printre jaloane intr-adevar un ampatament mare dauneaza.Pentru curbe largi luate cu viteza mare e perfect. Ampatamente foarte mari nu se folosesc datorita vitezelor mici atinse de masini.Pentru a lua curbe cu raza mare cu 900 km/h in cazul in care masina ar fi capabila de astfel de viteze fii sigur ca un ampatament de tren ar fi numai bun. Quote:
Quote:
|
masa gti-ului este de 1336 kg respectiv 1355(ceva de genu asta) pt varianta dsg.tinand cont ca un opel vectra gts (2,0 turbo) are 1525 kg mi se pare imposibil ca o masina cum e golful gti care pe langa faptul ca e vizibil mai mica si mai e si o clasa mai jos sa aiba 1480!! nu tot ce scrie in certificat e adevarat,se fac greseli,la masina pe care tocmai am vandut-o scria puterea motorului gresit,deci va sfatuiesc sa cautati alte surse decat certificatu care e scris de alde garcea.dovada o gasiti pe www.volkswagen.ro .am incercat sa atasez o poza dar imi da eroare.
|
@Race,stiu si eu ce scrie in talon (k GTI am) dar iti spun sigur ca e gresit.Ai impresia ca datele tehnice din cartea masinii sunt puse la balarie???N-are rost sa ma contrazicem.Fac poza la cartea tehnica cu pagina respectiva daca vrei.
@DjVictor,"merci" de info despre GTI in legatura cu datele tehnice si pretul :D:D:D |
Quote:
cititi doar ce am subliniat...si alte posturi ale lui si veti intelege de ce. deci o masina germana se poate tine usor dupa una nemtoaica! |
Doamne cat am ras, asta cu nemtoaica lui:)), bai chiar nu credeam ca exista atata prostie pe forumul asta, DjVictor a atins apogeul, nu-l premiem baieti?
|
masca..citeste-i toate posturile. ca se poate si mai rau!
scuze de OT. |
doamne ce oameni ... astia cu bora germana ... sau nemtoaica :))
@riptor: vezi ca vectra gts e doar un nivel de echipare la opel. modelul sportiv e opc si are motor de 2.8. exista si o vectra de 2.0 i ... insa are doar 170 de cai. bafta. |
eu as merge pe bmw,acum depinde si de pilot.nu??;)
|
ash zice ca bmw`u ar fi ceva ceva...dar si golf`u ...mai nou modelu si probabil mai ushor..pe langa discutiile vostre la cantarit...
dar...nu ma exprim si nici nu votez... 70% depinde de shofer |
aleg BMW 325i
|
Noul BMW 325i va avea un motor aspirat de 218 cp si un cuplu de 270 nm.
0-100 in 7,6 secunde si viteza maxima de 245 km/h. Acum vine partea cea mai tare : pretul va fi aprox. 53000 euro. :shock: :shock: Deci va fi de 2 ori mai scump decat gti-ul....asa ca...comparatzia nu isi mai are sensul...:rolleyes2 :rolleyes2 |
Merg pe Golf
|
Quote:
si 0-100 in 7 sec, nu 7.6.. |
nu s prea multe detali...
|
Quote:
|