![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - etapa a 3-a
1 Attachment(s)
Si a mea e sus... Nu m-am mai abtinut :-P
|
Quote:
vine si a mea spre seara daca apuc sa dau pe acasa si am timp sa lucrez..... trebuie sa recunosc ca la inceput nu prea mi-a plcaut masina da imi place ff mult ce a iesit din ea :D |
mama sa vada propietaru asta....:D nu mi-am inchipuit ca o sa iasa asa misto la aproape toti concurenti...o pun si eu diseara dupa ce o pune shantzu:lol: mai de facut mici detalii la ea
|
m-am inscris, da' din pacate n-am avut cand sa fac masina...motive personale.
imi pare sincer rau. |
1 Attachment(s)
asta e masina mea ;) nu ma asteptam sa iasa asha bine ;)
gata ra2 , e randul tau :mrgreen: |
faine lucrari baieti.. mai ales dacia lui gabi shi a lui night devil...
|
shantzule,arata f ciudat masina ta...nush ce dracu are vopseaua de pe ea....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hop si eu... precum ziceam nici eu nu ma asteptam sa iasa asa de bine... din pacate nu mai am timp sa lucrez la detalii... asta este ori cum sunt multumit cu ce a iesit...
p.s. poza este asa de mare deoarece nu am vrut sa modific rezolutia masinii in sine... asa ca am pus-o pe beck mai mare :P |
1 Attachment(s)
hai k o urc si eu....a lui night devil e mult mai smechera...nam nici o sansa:D........
va prezint....proiectul dero dalb:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Frumoase masini, succes tuturor;)
|
Quote:
|
Frateeeeeee a aparut Night Devil cu carbon alb si v-ati inspirat toti de acolo ....aiurea sunteti ... Trebuie sa-i dati premiu lui Night Devil de originalitatea pt Masina fara spoiler fata, VW Golf 3 , si pt Nova asta cu Fibra alba si crapaturile din spoiler .... Ce ziceti cum are si patriotu' la semnatura aja sa aibe si Night Devil ;)
|
in momentu de fatza l-as descalifica pe ra2.d-aia nu sunt de acord cu postarea lucrarilor pe parcurs,pt ca se fura unu de la altu.
fara nici o indoiala Night Devil ar fii dupa parerea mea,cel care ar castiga competitia asta,fara sa mai fie nevoie aplicarea regulii de 'joc piramidal'.lucrarea asta spune multe despre nivelul lui. ps.Gabi...ma asteptam sa vad din partea ta o masina mult mai finisata si mai bine inchegata:) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning