![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
ptr 90% dintre fete conteaza mult de tot ce masina ai!si unde stai,cate camere are casa,dc ai piscina si tot asa!dar masina e singurul obiect pe care poti sa-l etalezi cu usurinta in societate.poti sa porti o camasa de 500 de euro putin isi dau seama dar daca cobori dintr-un seria 7 si ultima baba din Apuseni isi da seama k esti bazat!masina o etalezi usor si fetele chiar dc nu se prea pricep stiu k cu cat e mai mare cu atat esti mai bogat!eu observ asta cu usurinta,cand ies cu cielo sau cu vreu prieten cu dacia la plimbare putine intorc capul sau se uita cand le claxonezi dar daca ies masina lu tata sau mama imediat se uita,ma provoca la curse si fac cu ochiul chiar dc vad bine k in dreapta mea sta prietena mea!
AIA CARE SE UITA INTAI LA MASINA SI APOI LA OM E BUNA DOAR PTR O DISTRACTIE DE-O SEARA!AIA LA PRIMU CARE I-A IESIT IN CALE SI ARE MAI MULTI BANI DECAT TINE TE-A PARASIT!VERIFICAT! |
Aici ai o mare dreptate!!!
Conteaza ce masina ai dar conteaza si persoana care o conduce....poti sa ai dacie sau doar un bilet RATB si sa stii sa te porti cu o fata si poti sa ai bmw si sa fii incuiat la creier(far suparare propietarii de bmw)fata cu care iesi o sa te miroasa ca esti batut in cap si o sa te manevreze cum vrea ea......... Oricum daca ai si cap , bun simt si stii sa te comporti cu o fata si pe deasupra ai bani sa-ti permiti un bmw.......ai deja un mare avantaj fata de altii!!! |
Quote:
|
Da ai dreptate.. din 10, 3 se uita la masina si 7 sunt nashpete :)
|
Quote:
|
Quote:
p.s.:so im expensive,,what do ya know?:-P right mr adv? |
Quote:
|
Se uita la masina dar se combina cu tine nu cu masina ! Normal ca si yo ma uit la masina unei tipe si mai ales daca e frumoasa ,dar oare aia te baga in seama ?????nu cred ca o tipa cu o masina tare care sa fie si frumoasa se uita la un tip care are o dacie ! respect !
|
dar ce aveti toti cu daciile ma ..sunt si mai naspa masini ce draq... olcit lada lastun fiaturi vechi ...eee mama masii.. :)
|
Pai dau si yo exemplu o marca comuna de masini ,majoritatea au dacii
! respect ! |
Quote:
|
Quote:
nuuu, nimic nu e adevarat:lol::lol::lol: cine si-a permis sa spuna asa ceva? :twisted::twisted: |
conteaza mai nene mai...de parca nu stim cu totii asta! mai sunt si exceptii,intr-adevar.dar ce imi place cel mai mult e cand vad o super gagica la volanul unei dacii vechi si ruginite..imi e cam mila de ele sa le vad asa..
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning