![]() |
Re: Golf mk3 - SNS
distantiere da, ar fi ok, insa cred ar atinge cauciucurile in aripa, cat despre buza polisata nu stiu ce sa zic, mi-au mai spus si altii dar sunt jantele recent vopsite si e pacat sa le stric..
|
1 Attachment(s)
am scos conturul negru de la placuta de pe fata si am eliminat suportul, stau destul de bine cu banda dublu adeziva (bison)
Attachment 2079834 |
frumos golfuletu spor incontinuare la tunarit:D
|
Frumos. M-ar interesa si pe mine un set de lupe. Daca imi poti da cateva detalii...:lol:
|
3 Attachment(s)
ieri mi-am facut de treaba la golf, si am avut ce face toata dupa amiaza. mai exact am dat jos panourile laterale din spate, am tras cabluri pt boxe, le-am decupat, am pus boxele (le-am legat pe rear ca sa folosesc balansul din cd player normal) si gata treaba (suna simplu, dar cand nu stii cum sa le desfaci, si mai sunt si 30+ grade afara...)
Attachment 2095284 Attachment 2095285 Attachment 2095286 |
Frumusel golfulet si foarte ingrijit...keep it clean :)
|
Arata foarte bine masinuta:D
|
Ingrijita masina ....tineo tot asa
|
Quote:
|
Quote:
Se elimina cu acetona,diluant,benzina etc. Cu legalitatea da stai s-o gandesti logic nu prea, acum depinde de garcea poate sa-ti accorde amenda si daca ai pleoape ;) |
Quote:
|
eu am eliminat conturul cu diluant, se sterge usor, dar cu grija sa nu depasesti prea mult si sa stergi cifrele, partea albastra nu se sterge e printata ca fond. nu stiu daca e legal si nici nu prea conteaza...
|
2 Attachment(s)
|
Fa-i niste poze de la distanta. Imi place stickerbomb-ul :D.
|
2 Attachment(s)
uite si poze de la distanta, daca erau mai de departe pozele nu se observa prea bine ornamentul cu stickere
Attachment 2102884 Attachment 2102885 |
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning