![]() |
Re: Membri noi
Foarte frumoasa masina...
Bine ai venit!! |
da da da :D
Cupra ... il asteptam .... sambata.. daca vine :D |
Bine v-am gasit baieti!Era si timpul ca cineva sa vina si in Targoviste,e nebunie aici de masini bengoase.Ma bucur foarte mult sa fac parte din acest club.Si sper sa ne intalnim cat mai des!!!
|
|
OHOHO!!!
Bine ai aparut pe forum domn' "marean"! Felicitari pentru masina si....la cat mai multe posturi aici! :) PS: Sambata seara - intalnire NSL in Bucuresti. Daca poti sa mergi pe acolo ar fi cool. Eu sunt la munte din pacate. :) |
Bun venit in Familia nostra Domnu "Marean"....sa auzim numai de bine....poate ne vedem sambata;).......bafta
|
la Bucuresti?!!!pai eu sunt prin Tgv in seara asta...mai vine cineva de pe la Pucioasa...ca,sa ma duc eu asha...din Tirgoviste se mai duce cineva?
|
nu stiu :d ... corupel pe sebi :D ... si veniti impreuna .....
daca e ceva da`ti un tel .. sebi le are pe ale noastre |
Eu ar fi trebuit sa vin dar am grup de turisti la Pestera....:( Sebi e si el cu serviciu.
|
noroc baieti cum pot ajunge membru ,daca e loc [florentin[tyk]]
] |
salut.
pai in primul rand trbuie sa ai masina! trimite-mi te rog cateva poze cu masina si cateva date despre tine si ea pe un private message. o sa analizam foarte scurt cererea ta si sigur o sa fi de-l nostru. dupa, postezi pozele aici la membrii noi si comentam cu totii bafta |
tin si eu sa salut toti membri NSL......am intrat si eu in club de o sap si ceva .........despre masina mea este un logan diesel stock dar sper in cel mai scut timp posibil sa il fac sa mearga si sa arate un pic mai bine .......multa bafta si sa auzim numai de bine!!!
|
Poy in cazul asta,bine ai venit in marea familie NSL.....te asteptam samb. la intalnire;););).......bafta!!!
|
salut tuturor membrilor NSL !!! sunt si eu un membru nou ..am aprope o luna decand sunt membru , dar nu am postat nimik !!!
|
1 Attachment(s)
uite masina de garda :)))) !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning