Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

Eryka 11-11-04 22:43

bey.. am zis ca am suferit!!! totul tine de trecut! life goes on! so i will go on 2 :D

love is so amazing! :joy: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :dance: :icon_kiss

Gabi 11-11-04 22:47

Don't take drugs! Love is much better! O concluzie foarte buna ! :lol:

catalin rs4 12-11-04 01:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Vine... pleaca... trece altu... si te-agata :lol:

Eryka: ai timp sa-ti pui lama pe vene; acum... distreaza-te cat mai mult :wink:

gabi poate ca sa distrat destul fata..sa saturat.. vrea si ea..ceva mai serios... :wink: eu te inteleg eryka..foarte bine.. :D

Gabi 12-11-04 01:03

:lol: La 17 ani s-a saturat de distractie ? N-as prea crede, zau...

catalin rs4 12-11-04 01:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
:lol: La 17 ani s-a saturat de distractie ? N-as prea crede, zau...

nas fi asa de sigur in locul tau..gabi...niciodata..nai sa cunosti o femeie cu adevarat..credema ca stiu ce vorbesc.. :wink:

Eryka 12-11-04 01:27

nu m-am saturat de distractie! dar... vreau distractie in 2 ! si nu va ganditi la prostii!!!

catalin rs4 12-11-04 01:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
nu m-am saturat de distractie! dar... vreau distractie in 2 ! si nu va ganditi la prostii!!!

:hug: :hug: :hug: :hug:

Gabi 12-11-04 01:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
:hug: :hug: :hug: :hug:

:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

Nu intelegeti gresit, papitoii aia vāslesc :P

F_L_R 12-11-04 02:54

:))))) Da dar nu li-se vad picioarele. Gabi i-ai cenzurat? : )))))))))))))))))))))
-Spunea cineva:\" Nu ai sa cunosti o femeie cu adevarat \" (toata viata). Mare adevar....

Bytzu 12-11-04 07:41

e perfect adevarat cu ce spune in distractie in 2; pana acuma nu prea am gasit pe cineva care sa impartaseasca nici macar 20% din pasiunile/ceea ce-mi place. de tot r...; zici ca te duci cu prietenii la o liniuta, ceva, si zice ca nu esti normal..zii care-i ala sonat :x

ffocus 12-11-04 11:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
e perfect adevarat cu ce spune in distractie in 2; pana acuma nu prea am gasit pe cineva care sa impartaseasca nici macar 20% din pasiunile/ceea ce-mi place. de tot r...; zici ca te duci cu prietenii la o liniuta, ceva, si zice ca nu esti normal..zii care-i ala sonat :x

sonat nu e nici unul...e normal ca femeile in general sa nu considere asa de fun liniutzele...(daca vrei ia proportia de pe forum baietzi/fete)....dar daca reusesti sa transformi liniutza aia in ceva interesant si pentru EA cred ca e ok (d'aia vin eu singur cuc) :lol: :lol:

PS mi-am luat talonuuuuuu :hahano:

iasi_drifter 12-11-04 18:55

daca nu le convine e problema lor. lasati-le sa se planga. cui ii pasa? sunt egoiste pt. ca se gandesc numai la ce vor ele sa faceti voi. de fapt ar trebui sa va sustina daca asta e placerea voastra insa cum nu se gandesc decat la propriile persoane...
ma bucur ca eu nu am pb din astea si chiar daca as avea m-ar durea in poo*a. lui gagica-mea ii plac cursele si nu are nimic impotriva cand ii mai dau oleaca de blana ci chiar ii place. doar ca nu prea merg tare cand mai e cineva in masina cu mine.

Eryka 12-11-04 19:05

hahaha... eu vreau ca prietenul meu sa ma duca la liniutZe! :D

catalin rs4 12-11-04 19:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
hahaha... eu vreau ca prietenul meu sa ma duca la liniutZe! :D

poi poate o sa te duca mai sti.... :lol: :lol: :lol:

Eryka 12-11-04 19:08

sa ma duca!!!! Il bat :poke: daca nu ma duce :chuckel:

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning