![]() |
bey.. am zis ca am suferit!!! totul tine de trecut! life goes on! so i will go on 2 :D
love is so amazing! :joy: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :dance: :icon_kiss |
Don't take drugs! Love is much better! O concluzie foarte buna ! :lol:
|
Re:
Quote:
|
:lol: La 17 ani s-a saturat de distractie ? N-as prea crede, zau...
|
Re:
Quote:
|
nu m-am saturat de distractie! dar... vreau distractie in 2 ! si nu va ganditi la prostii!!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Nu intelegeti gresit, papitoii aia vāslesc :P |
:))))) Da dar nu li-se vad picioarele. Gabi i-ai cenzurat? : )))))))))))))))))))))
-Spunea cineva:\" Nu ai sa cunosti o femeie cu adevarat \" (toata viata). Mare adevar.... |
e perfect adevarat cu ce spune in distractie in 2; pana acuma nu prea am gasit pe cineva care sa impartaseasca nici macar 20% din pasiunile/ceea ce-mi place. de tot r...; zici ca te duci cu prietenii la o liniuta, ceva, si zice ca nu esti normal..zii care-i ala sonat :x
|
Re:
Quote:
PS mi-am luat talonuuuuuu :hahano: |
daca nu le convine e problema lor. lasati-le sa se planga. cui ii pasa? sunt egoiste pt. ca se gandesc numai la ce vor ele sa faceti voi. de fapt ar trebui sa va sustina daca asta e placerea voastra insa cum nu se gandesc decat la propriile persoane...
ma bucur ca eu nu am pb din astea si chiar daca as avea m-ar durea in poo*a. lui gagica-mea ii plac cursele si nu are nimic impotriva cand ii mai dau oleaca de blana ci chiar ii place. doar ca nu prea merg tare cand mai e cineva in masina cu mine. |
hahaha... eu vreau ca prietenul meu sa ma duca la liniutZe! :D
|
Re:
Quote:
|
sa ma duca!!!! Il bat :poke: daca nu ma duce :chuckel:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning