![]() |
pai ai zis ca te gandesti la 996 si skilyne!sau o pastrezi pe asta si iti mai iei una?
|
deci va fi mai mult ca sigur un porsche :lol: dar nu asa de curand peste un ana maxim 2 :lol: in timpzul asta am sa fac tot ce miam propus la rs4 in mare parte am reusit :lol: :lol: :lol:
|
in primul rand :vad ca nu te incurci la masina viitoare!
in al doilea rand:bafta in terminarea asteia! in al treilea rand:sa ai parte si de asta si de viitoarea(viitoarele) |
merci mult tnos la fel pt toti :P sper sa o pot termina pe asta la anuls am planuit alte turbo mai mari sa pot trece de 500 cp :P
|
tu te gandesti la turbo mai mari si 500 cai,eu la o alezare si doua carburatoare dublu corp,si sper eu cam 100 cai fara turbo si 130-140 cu.
fiecare cu ce poate!las'ca-mi iau eu M-ul si o sa-ti inec s4 cu fum! (visez si eu) |
tnos rs4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: trebuie sa fie ujn m tare de tot :P
|
scuze pt \"s4\",mi-a scapat la tastare! :oops: ti-am zis ca visez deci nu ma lua in serios,sa te temi de mine cand ti-oi spune ca l-am cumparat si ca mai am vreo 50.000 euro de bagat in el,dar mai ai de asteptat ceva ani!
|
eh cine stie poate castigi la lotto :lol: :lol: :lol:
|
am venit si eu sa va zic doua cuvinte: din prima.
:) :D :o 8) :lol: 8) :D :lol: :wink: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lool :lol: :lol: :lol: :lol:
|
bravo aicad!vad ca sunt inca singurul care l-a luat din a treia!uite castig duminica la loto premiul cel mare de 1milion euro si-l fac jumi-juma cu HHH ca punem aceleasi numere!HHH da masina e avion incognito sau ce? pai zbori la 500 cp cu 600kg!mama ei,pai asta are 1,2 cp la 1 kg!de curiozitate,cat costa?si ce motor are?are clar doua locuri,caroseria e din fibra de carbon?da sasiul?motorul e din aluminiu cu mai ce?unde pot gasi niste informatii serioase despre ea?
|
1 Attachment(s)
Quote:
HHH, d-asta zici ca vrei sa-ti iei ? |
da GSi,corect,greseala mea!
|
:D simpatic filmulet,da' nu prea cred ca e vb de asta ca nu are bani de asa ceva! :D
|
Itz a Killer movie! Pacat de masina :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning