![]() |
Re: Machete in lucru - GAHU
4 Attachment(s)
Uite cam asa arata pana acuma:dat primer,primul strat de vopsea(vallejo model air)asamblat cokpit-ul si interiorul,si mai lipit cate una alta
|
O sa fie nebunie si asta..
|
Pfff, cand ai zis ca nu se imbina cum trebuie ma asteptam la probleme serioase, dar vad ca e parfum (cel putin pe langa Zvezda-urile 1:72). Abia astept sa-l vad gata.
|
Din ce am citit se pare ca unele kitturi zvezda au aceasi matrita ca si italeri,am si folosit ceva kitt,dar oricum in general la italeri si zvezda folosesc kitt,cred ca pana vineri va fi finalizat 100%
|
5 Attachment(s)
Am dat stratul de lac lucios pentru aplicarea decalurilor
|
Merge bine tare proiectul asta..
|
5 Attachment(s)
Si am terminat mai repede cu o zis decat mi-am propus,oarecum un kitt slabut cu probleme la imbinari la care mi-am pierdut rabdarea de cateva ori,azi am lipit decalurile si sigilat final cu lac mat:
|
A iesit foarte frumos!
Imi place cum arata si pista aia... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mersi frumos,intre timp mai este timp de a prezenta lucrarea unei alte machete auto scara 1.24,pe parcurs sau chiar de acuma va puteti face o idee cam de ce model este vorba,pana acuma am inceput lucru la motor in paralel cu cateva elemente de caroserie(primer-vopsea-lac lucios-decaluri)acuma urmeaza ultimele 2 straturi de lac lucios,despre aceasta macheta este vorba:
|
Toyota GT-One vrei sa o faci?:D
|
1 Attachment(s)
Exact ea este, kitt Tamiya 1.24
|
9 Attachment(s)
Continuarea:
|
Frumos lucrati. Abia astept sa terminati toyota. Pana acum imi place!
|
6 Attachment(s)
Am revenit ,intre timp foarte multe s-au schimbat,chiar azi m-am gandit sa ma apuc de o macheta,in ultimpul timp am cam strans de pe ebay multe kituri gata asamblate pe care nu le mai gaseam de noi,iar de acuma este timpu sa incep munca de reconditionat:Asa arata azi
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning