![]() |
Re: Lada 1200
incearca sa ii pui un motor de fiesta de prin 97 1.6 benzina(sigur iti intra)!!
|
incearca un motor ford fiesta din 97 1.6 benzina!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=Cosmin1200s;700929]O poti modifica dar depinde cat de multi bani vrei sa investesti in ea....nu te gandi ca iei motoru de urs si gata l-ai si pus....ce-l mai simplu de modificat laditza este : motor pe distributie ...de la 1500 pana la 1600,cuite in 5 trepte cardanu echilibrat bine si grupu si 2 webere...si te-ai scos la bani mai putini decat cu un motor de urs si ar mai fi intarirea suspensiei pe fata si pe spate ,jante si cauciuce bune si cam asta ar fi![/
Ce este mai exact grupu si 2 webere??? daca te pricepi la grupuri de lada uite id-ul meu de mess: [email protected] |
Quote:
|
buna
ce faruri imi recomandati pt lada 1200..si suspensii spate ?? ajutaima va rog.. :-S ms!
|
ce faruri imi recomandati pt lada 1200..si suspensii spate ?? ajutaima va rog.. :-S ms!
|
Quote:
|
poti sa pui si filtru de aer conic....dar trebuie cumparat 'cioc' de filtru de aer de la dacia cu motor de 1600 pe carburator dublu corp...potriveste la lada si in felul asta poti sa montezi un filtru conic...sport...iti spun pt ca si eu am o lada 1200(rosie,jante de aluminiu albe,mai late,si alte modificari ...)
|
salut....vreau in primul rand sa iti spun ca si eu am o lada ca a ta.....am pus pe ea filtru sport,fise si bujii sport si am reglat-o pe sport(se subintelege un consum mai mare),ralanti-ul a ramas aproape acelasi doar ca tremura un pic pt ca am dat avansul mai mare...efectul e unul pozitiv la bani la care i-am investit in ea....si merita pe viitor si o toba sport
|
mda ce sa zic se poate scoate enorm de mult dintr-o lada 1200........ cum spunea cineva in posturile de mai sus o lada visinie . acel individ e tov cu mine...si pot sa spun ca rupe lada aia.mananca asfalt......astazi chiar a terminat-o si ia-m facut rodaju..... mai multe date nu v-a pot spune e surpriza pt la mare..
|
a si baietica dak vrei ceva tare..... pe ea un 1.8 de ursulet ala de 136 sau nu jtiu cati cai..... un debit metru de 2.5....un filtru.... si un grup de lada 1500 si cardan de ursulet te asigur ca daia la 25 24 de v...... 2 tiruri;) spor la treaba cu proiectu
gandestet ca la 900 de kg.dak o chelesti cu 150-160 de cai..... rupi gura la multe.... frumuseti;) bafta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning