![]() |
Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iti dau un exemplu si cu asta iti demonstrez cat de "cunoscator" esti tu in ale mecanicii si performantei exista o pisica acum cateva luni cu motor de 2.8 24v cu un grup 3.91 care batea M3 (3.0) batea Leon (300cp) si muuuult mai multe masini...cand a schimbat grupul (a pus 3.15) masina a luat bataie de la masini mult mai slabe decat cele mentionate mai sus !!! TE INTREB DE CE ???????? SUFERI ATAT DE TINE CUNOSCATORULE !!!! NU INTELEGEAM EU DE CE TOT SE AGITA GUWY ATAT ;) ARE MOTIVE NU TE SUPARA GADJO TU SANDILO |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cand te dai cu o masina de 193 de cai ! cu 100 d cai mai putini ?????????? cat de moarta sa fie acea masina de 300 de cai putere (SEAT LEON FR 2009) ???????? hai ca vreau sa se incalzeasca si personal te conduc la Ploiesti sa vad aia 215 cai !!!!! si masina aia supraevaluata !!!:D si eu propun sa te dai direct cu Medelin !!!! sa ti dea un tir sa te potoleasca ! |
Quote:
acum serios vorbind,nu va inteleg de ce trebuie sa va atacati atat si sa va certati si etc pana la urma toti aveti aceeasi pasiune,ca fabuleaza omul sau nu toate se vor dovedi la timpu lor,pana atunci...... pace :lol::lol::lol: |
Quote:
frate cand o sa vada maicata cat e impozitul la un 2,5 o sa iti dea vreo 2 shalate sa te linistesti :)))))), tu nu vezi ca e 7 lei litru la benzina si tu cu cerneala uda pe permis vrei urs ? si de 2,5 ? cred ca visezi |
Quote:
Exact la asta ma gandeam eu! |
Quote:
|
Quote:
medelin e cam sef la 24v....:) eu am un 2,5 12v..are 170 + soft la WPP facut de mine..si nu l-am ridicat in slavi ca are 222 cai....rezultatele s-au vazut pe strada.. in ploiesti a ajuns acum vreun an un urs 2,5 12v....tot de la braila care era "preparat" axa, soft...dus la 240 cai...:D asa suna anuntul....:rolleyes2 l-am prins si l-am scos la interval....rezultatul.....preparat.....mai deloc...:-) e si normal sa urce repede in ture cu un grup asa scurt....eu am cumparat fostul urs a lui Guwy 12 V cu 4,45 grup si facea turele instant.... sal...... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning