![]() |
Re: Cauciucuri resapate
Mai exact 28,82 ron costa curierul pt 2 buc pana in Buc!
|
salut trimitemi 2 buc 165-70-13 de iarna daca nu mai ai adresa mea sa mi zici sa tio trimit
|
Este, este. Cum sa nu avem adresele clientilor :) Singurul lucru pe care nu il mai am este numarul de mobil. Te rog frumos sa mi-l trimiti pe privat .
Numai ca este posibil sa nu gasesc 165 (este posibil numai, nu sigur 100%) . Daca gasesc 155 sa iti aduc, sau mai ai putina rabdare pana gasesc de 165? |
Quote:
|
Quote:
|
2 buc 185/70/r13 tot nu se gasesc?
|
Eu acuma plec la depozit. Poate iti gasesc azi, dar nu promit...
|
175 50 r13 urgent 2-4 bucati..
|
Quote:
|
dar pana la urma zi si tu ce cauciucuri ai pe r13?
toate marimile si de iarna si de vara |
155/165/175/70/13. Acum, pretul variaza in functie de dimensiune
|
Raport calitate-pret excelent. 8)
Am luat si eu 2 anvelope 205 55 16 de la "Eu" si sunt incantat de ele. Pana acum se comporta super OK. Nu le-am testat la viteze mari pt. ca le voi folosii oricum numai iarna. In concluzie, R E C O M A N D ! ! ! |
Multumesc multumesc. Cine mai doreste, cine mai pofteste. Luni ma duc dupa un transport iar. Ultimul pe anul asta, asa ca va astept comenzile.
|
pe 18 poti sa aduci ceva?
|
Nope. Rog un moderator sa inchida topicul. Am alt topic deschis la oferte extinse. Alta marfa, calitate superioara.
https://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-and-anvelope/30338-cauciucuri-resapate.html Vina mea. Trebuia sa anunt. Cei care sunteti interesati, discutam dincolo. Va multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning