![]() |
hai o facem lata si vineri si sambata :D :lol: :lol: :lol: 8)
|
Mdeah...
Ia zi Santose... Cum ramane cu abonamentele alea in Matasari, acolo, la prietena ta ???? :lol: :lol: :lol: :lol: Poate le reinnoim maine seara... :lol: |
da..., voi deja o dati in stricaciuni vad pe aicea, fratilor eu sunt cam insurat, si nu pot posta in public aspiratii de astea, ca sunt ca si oarece probe de divort :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
a fost belea intalnirea de azi , :D de n-am ras... :) si la mai mare.. in curand nu o sa mai incapem in separeul ala :D pun pariu , rezervam tot club-ul :)
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
AHA ! stiam eu ca esti un comunist care sta si bea GAMBRINUS in baruri pline de nazisti , comunisti si tot felul de \"freak's\" :D :D
|
Santos....nu pune nazistii alaturi de comunisti ;)
Nea nicu ii zicem lu Hondaru d akum inkolo :lol: :lol: :lol: :lol: |
3 Attachment(s)
Continuand cu intalnirea de azi , mai intai niste poze /filme in exclusivitate cu ce a fost la universitate... ;)
|
baaa ce nebun sunt !!! calcam fata pe trecere de pietoni :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
Pauza un pic , un mic anuntz de facut
Ce urmeaza e strict caterinca , sa nu o luati in serios ;) acum cred ca esteti pregatitzi ... doamne ajuta Azi l-am inscris pe FIZZ in persoana in 4SS |
8 Attachment(s)
acum , FIZZ cu fanii lui :D + bodyguarzii
|
dintre toate cluburile :peace: sunteti cei mai adevarati!!! :shakefist :peace: :peace: RESPEKT!!!! ALI:G IN DA HOUSE :D SI RESPEKT PT FIZZ!!!!! 8) :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning