Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Galbena... (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/24036-dacia-galbena.html)

CJ02VDV 27-01-07 10:11

Re: Dacia Galbena...

Va cer iertare pentru ca ma bag numa asa!Dar am niste probleme si nu stiu ca cum sale rezolv.Am o dacie care ar trebui sa doc la reviza!Dar masina are niste modificarii care nu cred ca osa treaca de reviza,si va cer sfaturile ca cum pot sa rezolv sa ma olologheze directia de serf si frana,si roti de 14??!!

D.K.Smoke 27-01-07 17:45

I don't have a clue ...

symy_nbg un break normal 17-02-07 14:03

deci masina e super najba , la o dacie din 89 sau de cand o fi aia nu prea i se sta ku kapota aia mai ales an starea an kare e , daca era cat decat restiliza poate zik poate ar fi mers , nu pre are dacia linii ptr asa o kapota , parerea mea

DACIA-Wrc 18-02-07 09:04

pe fiat500 il gasesti pe strada grivitei sau cum vi pe fabrici spre terapia cum ai trecut de pod faci prima la dreapta apoi a doua la dreapta si a 2-3-4 casa tot pe dreapta
ii o casa maronie cu etaj, in fata ii un land rover sau o toyota avensis sau un fiat punto portocaliu sau chiar fiatu 500 albastru :P

Medox 18-02-07 22:05

tot ii trageti voi cu capota aia,e faina dar nu merge la toate masinile.eu am vazut si la cielo si la solenza si la kadett, merge dar trebuie ca masina sa arate bine si in rest.daca ar cobori garda, si ar scoate bara din fata ca e prea taraneasca, poate ar arata altfel.
P.S. Imi plac "burlanele" :D

AAlpine1 26-02-07 17:54

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 586066)
Pozele Promise!!!!

mad max pietar style............

Bassu_SIV 02-03-07 07:59

mah tu n-ai mai terminat cu bataia de joc la saraca dacie???!!!!

Paul_(NooB). 03-03-07 21:17

domne foteva pe toti si scapam de greutati

gabitu2007 04-03-07 16:39

ce aveti voi cu batarnele daci nu stiu . daca omului ii place ,sa fie sanatos (sau nu isi permite alta masina si incearca sa o mai aranjeze putin )

gabitu2007 04-03-07 16:40

si sa sti ca nu ii sta bine schimbai (schimbai culoarea )

raveru 09-05-07 00:24

deci masina acuma e la mine si in realitate culiarea i sta foarte bine is 4 tobe pentru ca asa io placut si sincer ami place si mie si suna superb da sta bineinteles ca nu se aude in tobe ... spoileru spate se portiveste bine cel fata nu ca e de cn care intre timp sa si spart si capota si porbagaju sunt negre ca galbene nu se vede bine toate pragurile si alea erau galbene si nu aratau bine si inca ceva carei ala caresi face spoiler cu 600 de mi ma sincer acuma numa bataie de joc i de voi si nui faza ca nare omu bani sa asi ia masina ca are da daca aia io placut aia io placut da sincer acuma fintre toate daciile care leam vazut pe forumu asta si ma refer la 1300 arata cea mai bine asa ca nu va mai tot umflati in pene ca va puneti beculete ca dejaba

keemo 11-05-07 16:08

Dacia ...asta e kitch toata ziua ...combinatia galben-negru nu prea a reusit :)

ICE-M@N 14-05-07 20:57

negru cu galben o fost a mea cand o iesit din fabrica, o fost facuta pt taxi in Columbia, bineinteles i-am schimbat culoarea ca sincer nu prea mergea

raveru 15-05-07 15:07

da da in guturile omului nu te poti kaka apropo spoilerele alea au fost galbene si nu arata bine so ...
fiecare si-o face cum i place

keemo 15-05-07 15:14

Asta e... parerea me ...galben cu negru prea da bine....(repet parerea mea) poate ca propietarului ii place...comb. asa cum imi place mie combinatia .gri cu negru mat..fiecare cu parerea lui.Mai asteptam si noi cateva poze...sa vedem modificari recente..

All times are GMT +2. The time now is 14:40.

- Copyright 2026 4Tuning