Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alfa Romeo tuning (https://forum.4tuning.ro/152-alfa-romeo-tuning.html)
-   -   alfa romeo 33 (https://forum.4tuning.ro/152-alfa-romeo-tuning/24020-alfa-romeo-33-a.html)

aXelstorm 08-03-07 16:27

Re: alfa romeo 33

Prelungirea capotei si eliminarea semnului, nu imi par de bun augur. In rest, e de admirat ca ai lucrat la ea, si e trist ca vrei sa te desparti de ea...cat despre cum ai lucrat-o, ai facut-o sa-ti placa in primul rand tie, singurele obiectii erau jantele si vinilurile...dar vedem viitorul proprietar ce va face. Nu o vinde vreunui taran prost sau genului care asculta manele cu geamul jos...

_DPG_ 08-03-07 17:39

Nu, nu o va vinde vreunui taran sau manelist, va selecta clientii mai ceva ca Ferrari si Rolls Royce =))

33tun 10-03-07 02:57

Quote:

Originally Posted by aXelstorm (Post 788134)
Prelungirea capotei si eliminarea semnului, nu imi par de bun augur. In rest, e de admirat ca ai lucrat la ea, si e trist ca vrei sa te desparti de ea...cat despre cum ai lucrat-o, ai facut-o sa-ti placa in primul rand tie, singurele obiectii erau jantele si vinilurile...dar vedem viitorul proprietar ce va face. Nu o vinde vreunui taran prost sau genului care asculta manele cu geamul jos...

Mersi pt apreciere ...si nu o voi vinde acelui gen de persoane...sincer daca nu va fi neaparat nevoie nu o voi vinde...eu unul nu m.as desparti de ea, nu pt ca e vreo Ferrari, ci pt ca e facuta numai din ideile proprii si s-a lucrat mult la ea...as tine-o si daca nu ar mai circula doar k e unica...chiar daca nu cea mai frumoasa alfa 33.

ffwd 10-03-07 13:11

alfa 33 QVrosu,toata stima.si pe mine ma tenteaza o alfa 33,din pacate nu imi permit deocamdata. masina ta arata extraordinar,totul arata faptul ca iubesti masina,si se vede ca totul e gandit.
alfa 33 neagra,imi cer scuze,si apreciez faptul ca ai muncit atat la ea. poate ar fi trebuit sa vorbesti cu alfa 33 inainte sa te apuci. masina ta nu are nici o treaba cu tuningul. asa cum s-a mai spus,tuningul are a face cu performanta,in primul rand. si chiar daca vrei sa faci doar "optic tuning",asta nu inseamna sa ii iei cu totul identitatea masinii. cu atat mai putin unei alfa 33,care are atata personalitate..ceea ce ai facut tu cu grila fata este BLASFEMIE!!!!!!!! ca sa nu mai zic de viniluri....nu vreau sa spun ca masina a ajuns pe mana cui nu trebuie,dar cert e ca puteai sa gandesti mai mult inainte sa te apuci de ea. vreau sa te intreb ceva: ai gandit masina in ansamblu,sau ai lucrat la ea "pompieristic"?

inca o data ,RESPECT pentru alfa 33

33tun 11-03-07 02:36

Quote:

Originally Posted by ffwd (Post 790625)
alfa 33 QVrosu,toata stima.si pe mine ma tenteaza o alfa 33,din pacate nu imi permit deocamdata. masina ta arata extraordinar,totul arata faptul ca iubesti masina,si se vede ca totul e gandit.
alfa 33 neagra,imi cer scuze,si apreciez faptul ca ai muncit atat la ea. poate ar fi trebuit sa vorbesti cu alfa 33 inainte sa te apuci. masina ta nu are nici o treaba cu tuningul. asa cum s-a mai spus,tuningul are a face cu performanta,in primul rand. si chiar daca vrei sa faci doar "optic tuning",asta nu inseamna sa ii iei cu totul identitatea masinii. cu atat mai putin unei alfa 33,care are atata personalitate..ceea ce ai facut tu cu grila fata este BLASFEMIE!!!!!!!! ca sa nu mai zic de viniluri....nu vreau sa spun ca masina a ajuns pe mana cui nu trebuie,dar cert e ca puteai sa gandesti mai mult inainte sa te apuci de ea. vreau sa te intreb ceva: ai gandit masina in ansamblu,sau ai lucrat la ea "pompieristic"?

inca o data ,RESPECT pentru alfa 33

E evident ca esti prieten cu ala cu aia rosie pt ca sunteti din Cluj amandoi...asta nu inseamna ca trb sa t iei de alfa neagra.
Blasfemie????? Pai tu cu ce te lauzi mah...ce masina ai si tu tunata.
Alfa rosie nimik de zis e frumoasa poate din pdv al unora mai frumoasa ca cea neagra...dar e 99% STOCK....si tuning la motor? are un motor de 1.7 cu 2 carb duble sau injectie Bosch...stiu alfa 33 p din afara...
Eu nu am fct tuning la motor..
Am fct decat optic...si asta e un tuning....e creatie mah daca ai auzit ...tu ai creat ceva vreodata?....Prima data s.a facut un proiect 3D pe PC apoi s.a lucrat la masina...nu in stil '' pompieristic''....poate tu cu prietena ta lucrezi in stil pompieristic...ca de masini nu stiu cata idee ai.
Fara suparare da?...ca asa zi zis si u...daca ma iei asa.

ffwd 11-03-07 11:19

salut 33 tun! vad ca tu te-ai cam suparat....
din pacate nu il cunosc pe alfa33,si nici nu cred ca e din cj,parca era din brasov.dar sper ca ne vom cunoaste.
oricum,chiar daca mi-ar fii prieten,l-as "taxa" la fel ca pe tine,pentru orice prostie.
in ceea ce priveste prietena mea,cred ca e off-topic.si oricum,nu te priveste,nu cred ca e cazul sa incepem o tiganie,incearca sa fii obiectiv.
daca am creeat ceva? am terminat liceul de arte,si am facut 2 ani de facultate de arte,deci poti fii sigur ca am creeat. la domeniul masini,inca nu ma pot lauda. am o masina,este in lucru. ai sa o vezi cand va fii gata.din pacate nici eu nu imi peermit sa fac tuning la motor,deci va fii tot "optic".
stock sau nu,cred ca e mult mai performanta alfa rosie decat a ta. ce ai facut tu,dupa parerea mea-si se pare ca si a altora-nu face alceva decat sa iti creasca greutatea si sa reduca performantele.
ma bucur ca nu te-ai suparat,si ca putem conversa civilizat.

ffwd 11-03-07 15:19

a,33tun,si nu uita sa citesti primul post,ca ziceai ca alfa rosie e stock....la tine ce inseamna ca e stock? ca nu urla caroseria " sint tunata"? oricum disputa asta nu se va termina decat daca o sa va parcati masinile una langa alta,si o sa vedeti ce fel de oameni se uita la ele. eu zic ca la a ta se vor uita cei care asculta manele cu geamu' jos,iar la alfa rosie adevaratii cunoscatori.....

33tun 13-03-07 01:39

bine ffwd hai sa o lasam asa...si sa fim obiectivi...dar nu prea pot ca iar m.ai jignit cu aia de asculta manele....si in fond sa stii ca eu nu am postat.o aici sa fac o comparatie cu cea rosie...comparatiile au aparut de la forumisti....eu decat vreau niste pareri ...nu atacuri..Ai zis ca alfa 33 rosie e mai performanta..NORMAL pt ca eu nu am fct tuning la motor dupa cum am si zis...si oricum e mai performanta ca are motorul de 1.7 iar eu il am p cel d 1.3
Eu am fct doar tuning optic atit...
Chiar sunt curios sa iti vad opera d arta cand o sa o termini
Si vezi ca nu sunt ''dude'' stii tu ce zic 8)

ffwd 13-03-07 11:04

Quote:

Originally Posted by 33tun (Post 795187)
bine ffwd hai sa o lasam asa...si sa fim obiectivi...dar nu prea pot ca iar m.ai jignit cu aia de asculta manele....si in fond sa stii ca eu nu am postat.o aici sa fac o comparatie cu cea rosie...comparatiile au aparut de la forumisti....eu decat vreau niste pareri ...nu atacuri..Ai zis ca alfa 33 rosie e mai performanta..NORMAL pt ca eu nu am fct tuning la motor dupa cum am si zis...si oricum e mai performanta ca are motorul de 1.7 iar eu il am p cel d 1.3
Eu am fct doar tuning optic atit...
Chiar sunt curios sa iti vad opera d arta cand o sa o termini
Si vezi ca nu sunt ''dude'' stii tu ce zic 8)

ok,hai sa terminam ,ca oricum nu ajungem nicaieri....
scz ca te-am "atacat",dar nu ma pot abtine...
si oricum cand ai pus pozele alea,ti-ai expus masina atat la critici cat si la aprecieri,deci.....eu mi-am expus punctul de vedere.
am inteles ca ai facut doar optic tuning,si n-ai facut nik la motor,dar dupa parerea mea se putea face mai bine.
cand va fii gata masina mea,ai sa o vezi.
salut

aXelstorm 13-03-07 13:15

..Ok...hai sa nu ne scoatem ochii, pt ca si asa suntem putini 33-isti. Scurt pe doi, nu are sens sa ne certam pe performantele masinii...chiar si 1.3 are 90cp si 10.3 sec 0-100...poate face "figuri" la masini de 1.8 -> 2.0 daca se forteaza un pic, cat despre "trifoiul cu patru foi"...la 8.1 sec 0-100...nu e de joaca, mai intai trebuiesc stapanite cu performante stok, pt ca sunt foarte violente in reactii. Ca perere personala, Alfa 33 nu va putea fi never show & shine, singurul styling care imi vine prin cap pt masina asta, il reprezinta aducerea ei la echiparea de "pista". S-auzim de bine!!!

ffwd 14-03-07 11:34

Quote:

Originally Posted by aXelstorm (Post 795611)
..Ok...hai sa nu ne scoatem ochii, pt ca si asa suntem putini 33-isti. Scurt pe doi, nu are sens sa ne certam pe performantele masinii...chiar si 1.3 are 90cp si 10.3 sec 0-100...poate face "figuri" la masini de 1.8 -> 2.0 daca se forteaza un pic, cat despre "trifoiul cu patru foi"...la 8.1 sec 0-100...nu e de joaca, mai intai trebuiesc stapanite cu performante stok, pt ca sunt foarte violente in reactii. Ca perere personala, Alfa 33 nu va putea fi never show & shine, singurul styling care imi vine prin cap pt masina asta, il reprezinta aducerea ei la echiparea de "pista". S-auzim de bine!!!

nici eu nu vreau s ane scoatem ochii,dar cred ca nu e de folos sa lauzi ceva ce nu e de laudat.iar abtinerea se stie ca e boala romanului.ma rog,in ceea ce priveste alfa neagra am spus ce-am avut de spus.
si nici nu e ideea ca alfa 33 sa fie "show & shine",cum zici tu,insa putin styling nu strica. atat timp cat asta se face respectand designul masinii.
stiu ce poate alfa 33,si am inteles ca nu toti vrem tunin g l motor,unii se multumesc cu optic .e ok.
anyway...eu am terminat cu cearta,astept alte poze cu alfa rosie,sau poate ajunge prin cj,si am ocazia(sau oinoarea)sa o aud,sa o admir.
merci de interventie:)

Alex_Alfa 14-03-07 16:22

Pai hai la Alfafest la Baile Felix, probabil va veni si acea alfa 33 ;)
Este un topic special pt acest eveniment

ffwd 14-03-07 17:56

Quote:

Originally Posted by Alex_Alfa (Post 797804)
Pai hai la Alfafest la Baile Felix, probabil va veni si acea alfa 33 ;)
Este un topic special pt acest eveniment

cand se intampla?

rotuning 15-03-07 14:53

Quote:

Originally Posted by 33tun (Post 778127)
Spoilerele sunt facute din alte spoilere taiate d la jumate si intoarse invers?...f ingenios:rolleyes2

nu e deloc ingenios, e un "truc" de cand lumea (numai eu il stiu de vreo 9 ani cred, daca nu mai mult), insa ai dreptate doar la spoilerul spate partial. Spoilerul fata e muncit si scobit si indoit si .......de l-a luat naiba.....pe ala de l-a facut, vreau sa zic....

Alex_Alfa 15-03-07 16:28

Quote:

Originally Posted by ffwd (Post 797944)
cand se intampla?

mda se pare ca au sters topicul... :rolleyes2
27 aprilie - 2 mai la Baile Felix
Mai multe detalii pe ************

All times are GMT +2. The time now is 12:55.

- Copyright 2026 4Tuning