![]() |
pt un break din 99( DACIA ) carburator am ce sa-i fac sa fuga ??? sau ii pot da foc!!! :lol:
|
II schimbi carburatorul.
Si mai bine, vb cu TNos. |
carburator dublu corp?
|
mmmmm daaaaaa
|
Doar ca trebe sa ai noroc.Eu am avut o dacie cu motor de 1600 si am schimbat 3 carburatoare pana am nimerit unul bun.
|
Carburator dublu daca vrei sa fugi ca lumea...
Daca nu, unul simplu, dar de Broasca sau ce se potriveste. :wink: :wink: :wink: |
xcarburatoru de NOVA e bun??? e dublu corp!!! cat ar fi unu mai bun si pe unde as gasi?? :?:
|
Nu stiu cat de bun e carburatorul de Nova, ca daca nu ma insel, Nova nu e prea puternica, cam 60 cp.
Asa ca mare lucru, nu faci. Mai bine cauta pe la unu care dezmembreaza un Beetle vechi sau un Renault pe carburator. Locul exact nu stiu sa-ti zic cam pe unde sa gasesti. :wink: :wink: :wink: |
Eu stiam ca Nova are undeva pe la 70-75 cp. (1,6 litri)
|
Mmmm... 75 are Solenza.
Se poate sa ai dreptate, oricum. Dar daca vrei un carb de Nova, mai mareste jiglerele, ca sa ajungi pe la 90 cp. Ti-am mai spus: vb cu TNos sau cauta la Articole. Ca ai ce sa citesti pe teama asta. |
Nova 72CP, Supernova/Solenza 75CP. Beetle-ul are vreo 40CP, de cand si pana unde recomandare de carburator de Beetle ?
|
tx oricum pt sfaturi :!: o sa caut ceva si sper sa gasesc!! si cand se precizeaza locatia pt 20 martie???
|
Pe Baneasa din cate stiu eu.
|
Asa se pare!!! DAr nu rasare!!! ( Locatia binenteles!!!0
TOt pe Kisselef era mai bine :twisted: :lol: :o |
Pntru un Renault 25 ai ceva ca sunt interesat si cat costa sa vad daca se merita sa dau banii pe el
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning