![]() |
Quote:
Pe e-bay gasesti sub Acura pt ca e-bay e site american.... Dar in Japonia(tara mama), nu exista \"Acura\", integra se numeste Honda, la fel si NSX,TL se numeste Honda Saber sau Inspire etc...... |
Bine k m-am lamuri si in privinta asta k NSX e una din cele mai marfa masini...
|
mie unu imi place foarte mult nsx sunt masini foarte rare un prieten din timisoara are un nsx aici in germania nam vazut pana acuma pe strada
dar pt asta vezi porsche la greu :D :D :D |
japanese
normal ca nu se compara integra cu skyline sau cu rx7 sau cu supra..
integra se inscrie intr-o clasa diferita, nu in aceshi cu supra shi skyline clasa din care face parte Integra e aceashi cu eclpise cu hyundai coupe poate... acolo la FWD... la CC apropiate a le motoarelor.... |
Mdeah
Eu chiar m-am suparat toti va credetzi Furios si Iute !
Mai dao in colo de treaba ! am vazut pe aici pe unteva ceva cu campionatele de \"JGTC\" de la japonezi si se spunea ca bate skyline un ferrari ! Skylinu e modificat ferrariuul nu modifica un ferrari punel langa skyline sa vedem daca sta in fata ! Mai terminatzi cu Furios si iute chiar nu vatzi tresit din VIS ! :twisted: :twisted: |
mai bine visezi decat sa te trezesti la realitate :lol: daca lor le place fast & furios :D :D
|
:D
Nu mah pilule dar chiar fac si astia niste comparatzi !!!! de tot rahatul !
|
dar de ce te enervezi ??? :twisted: stiu ca iti place ferarri dar sa nu crezi ca este cea mai tare masina si stai linistit ca si un skyline de serie este destul de tare :D :D :D
|
Re: Mdeah
Quote:
\"furios si iute\" HAHAHA, chiar asa l-au tradus aia la cinema.....ce \"lame\"..... |
eap...
exact asha l-au tradus... shi 2F2F l-au tradus \"Mai furios, mai iute\" :lol: :lol: Gone in 60 seconds - Dispari in 60 de secunde oare cum au tradus byker boyz? ca nu am auzit.... nici nu cred ca a fo la cinema in cj... orikum... e cam nasol filmu.... |
probabil ca l-au tradus \"baietzasii pe motoare\"
|
:D
Pt toti baietzasi care cred in Skyline !!!!!!!!!!!!
Cand Ferrari faceau masini de curse nissan inca mai visa de competiti ! |
poate ca este asa cum spui tu si oricum ferarri este mai tare decat nissan in general nu se pune nici o discutie dar contra unui skyline facut nare nici un ferarri vreo sansa de serie sau nu :D :D :D parerea mea sa nu te superi pe mine :D :oops: :P
|
cum sa stai in fata unei masini cu peste 1000Cp cum e skyline-ul? O fi Ferrari tare ca si mie imi place dar bravo celor care pot scoate 1000Cp dintr-o masina!
|
skyline a fost gandit din fabrica pot a suporta asemenea modificari...
nu cred ca cineva poate sa stoarca atat dintr-un ferrari cat se poate stoarce dintr-un skyline :!: :P |
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning