![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
1 Attachment(s)
Quote:
Pretul pentru stopurile clare este intre 129E si 139E + TVA, la care se aplica promotia. Pentru restul variantelor o sa te tin la curent. |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
2 Attachment(s)
pentru VW golf III:
- se pot monta stopurile cu leduri si farurile angel eyes fara sa apara probleme? Sint necesare modificari la sistemul electric al masini? - este dificil montajul? - trebuie calificare speciala? - care este diferenta intre modelele FKFSVW091 si FKFS042065 Imi plac cele cu semnalizarea pe lateral dar nu am inteles ce vrea sa zica prin "no original FK angel eyes". |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
Pt << FORD MONDEO >> (dupa 2001) sau << LAGUNA II >> puteti sa-mi comunicati daca aveti s t o p uri ?
Multzam anticipat |
2 Attachment(s)
angel eyes pentru vw corrado ca in poze avetzi daca da la ce pretz...multzam anticipat! am pus 2 modele daca se poate detalii despre amandoua...
|
Sall.Pt. un Ford Sierra Haionat exista ceva(Faruri,stopuri ceva)????:?: :?::rolleyes2 .Multumesc anticipat
|
salut.revin.......m-am uitat in catalog 'fk' si exista si dupa 2002.daca poti sa aduci da-mi si mie un raspuns.multumesc.:-)
|
Salut!Ma intereseaza daca exista stopuri cu LEDURI pentru Laguna 2 din 2003, eventual si citeva poze + un pret estimativ,nu modelul face-lift!Adresa mea de mail este: [email protected]
Multumesc anticipat! |
pt un seat toledo 2003 ce preturi sunt?
|
Quote:
Montajul nu este dificil. Primul tip de far e original FK, celalalt e facut de parteneri FK. De aceea are si un pic alt cod. |
Quote:
|
Quote:
Sigur ca pot aduce. Cu urmatorul import. O sa te tin la curent. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am atasat poza |
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning