Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Chevrolet (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet.html)
-   -   New '74 Chevy Camaro in Bucharest (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet/23851-new-74-chevy-camaro-bucharest.html)

Claudiu.aka.Clappy 25-01-07 19:39

Re: New '74 Chevy Camaro in Bucharest

Ptr. dr. zozo .... deci ptr ceea ce le-ai facut masinilor tale eu te consider eroul meu bv bv bv ... un adevarat pasionat..

Iar ptr u ..bafta cu masina si sa o faci sa arate macar pe jumatate daca nu chiar la fel de bine cxa masinile dr.zozo...succes ;)

florin_cars 25-01-07 20:46

cam greu cu ce-i urezi tu..totul tine de finantze..si viziune...iar Zozo e...unic in felul lui..
oricum ..speram la un '74 Camaro, frumos macar si ..bine facut :D:D

andy_x3m 31-01-07 00:41

salz
intradevar sunt cateva mashininutze in cta cu veleitati de muscle car
faza tare e ca am vaut un, cred sau tind sa cred ca e vorba de un dodge charger..., impecabil, are prelata pe el mai tot timpul. masina este pe burada la service-ul ala non stop. incaodata cred ca e vd de un dodge nu am analizat'o foarte bine, dar cred ca o sa imi fac curaj sa ma bag in seama cu aia de la service. mai au parcat ceva american, nush ce e, dar aia e in stare mai jalnica, nu are faruri etc

KAY_ 14-03-07 23:14

2 Attachment(s)
Da mi si mie niste detalii cum ai comandat din america piese , manualu .....ce site si cum ai facut plata? Tata are un Buick Super 49 an 1949 motor 4.4L ,8 cil. linie 110 cp(din pacate bloc spart) si vrem sa ne apucam de treaba.

sa demontat tot de pe el , toata tabla , sasiu pt a se pregati de sablare, tapiteria se reface complet .... se va lua totu d la zero ... sistem de franare ,articulatie, alt motor (in cautare)...

boropan 14-03-07 23:19

foarte interesant ma bucur ca mai sunt pasionatzi...vezi te rog daca intradevar e dodge charger daca e de vanzare si in ce stare e...ms....

florin_cars 15-03-07 09:23

DOHC16 fain buick-ul..un prieten are masina din clipul lui Nicola "Dincolo de noapte" si ar avea nevoie de un motor Buick,
crezi k s-ar putea repara al tau? el nu are nevoie de performante...decat de unul original...deci l-ar interesa motorul:)

KAY_ 15-03-07 09:31

Motoru original de 4,4 L 8 cil linie e spart.Cel de la care am luat o a spart blocul , imposibil de reparat.

Si eu caut un alt motor pt ea. Buick ul din clipul lu Nicola e model 51-52 parca? Poate ma ajuti si pe mine sa fac rost de un motor generatie noua eventual un V8!

florin_cars 15-03-07 10:45

pai Buick-ul din clip, al prietenului meu e Buick Roadmaster 1956, acum e in reparatii majore...demontata de vreo luna si ceva..si se tot lucreaza.
Problema e k nu se mai pot omologa altfel de motoare, de alte marci..alte generatii..de aia ti-am cerut al tau...pt k stiu care e problema legala :D:D

saptamana trecuta a venit prietenul meu(reprezentant Retromobil pe jud Timis) de la Adunarea Generala a membrilor R.C.R. si regulile sunt tot mai nashpa..ce ni le impune statul..si dk vrem scutiri taxe..etc..si CVI(certif veh istoric) va trebui sa avem masinile 100% originale...si cu mot macar din aceeasi perioada, aceeasi linie de modele)

asa va iesi al lui..culoarea aceasta, tre' sa fie gata pana la vara..pt nunta fratelui sau :D
http://www.1motormart.com/gallery/56bck01.jpg

KAY_ 15-03-07 11:37

Pai uite cum e al meu:Cand a luat o tata prin 86-87 avea motoru spart si pe atunci alte posibilitati nu a avut decat de ai pune motor de Aro 2.4 diesel.A fost restaurata la vremea aia si a fost gata prin '90. A participat cu ea la raliu de la Sinaia vreo 2 ani la rand dupa care a vrut sa o vopseasca si asa a ramas :sad: .Lipsa banilor , timpului etc.....

Acum are ganduri mari cu ea ,deja ne am apucat sa o demontam complet, nu va fii gata cu toate piesele originale , se va merge mult pe piese noi (articulatie , sistem frana etc..) sper sa le comandam din America , sau dat niste mailuri pe acolo si au rapuns repede.Deci nu cred ca va fi scutita de nici o taxa:sad: ....apropo impozitu ne a venit pe 2007 19 mil .Prietenului tau cat are de plata pe 2007?? tot atat, sunt niste nemernici aia de la taxe si impozite !

Culoarea care a ales o este super , chiar cum se purta pe atunci , la al meu vreau sa fac o combinatie de rosu cu alb dak tii minte cum era pe pachetu de tigari Bastos .Poate imi dai si mie un pm cu datele de contact ale prietenului tau sau el dak are cont aici pls. Tata e cel care e pe meserie, avem un service prin Peris ,eu inka imi mai iau tubulare in cap , si ar fi excelent sa schimbam pareri mai ales la o asa masina .

P.S. Scuze de offtopic fac un topic nou la Alte Marci !

KAY_ 17-03-07 00:31

Da mi si mie un PM cu datele de contact ale prietenului tau te rog ,binenteles dak e si el de acord si poate ai si vreun link cu manual de reparatie?Thnxs

SSyr 18-03-07 18:42

Salutare la toata lumea,
Ma bucur sa aud ca mai sunt si alti "nebuni" dupa mostruleti americani, manualul l-am comandat de pe www.classicindustries.com super Ok cei de acolo rapizi............... bravo lor. Plata am facut-o cu un card Visa electron ........
Din pacate parca nu au piese pentru Buick.
Din cate stiu eu cei de la Old Timer Studio au 3 Buick-uri asemanatoare incearca si la ei.

KAY_ 19-03-07 00:20

Mersi mult , mai vroiam sa te intreb dak mai pui discuri si cum vei face.Si eu tre sa fac la fel ca am pe toate 4 rotile tamburi asa a fost masina. Le vei comanda din state sau le iei de la alta masina si le adaptezi...sunt tare curios . Thnxs again!

florin_cars 19-03-07 00:36

DOHC16 dk vrei sa obtii scutire de taxe...deci Atestat Vehicul Istoric atunci iti sugerez sa RESTAUREZI masina 100%, dk vrei s-o bricolezi/modernizezi gandeste-te la faptul k impozitele sunt enorme peste 3L ....peste 9mil lei/an :wink:
iar alt motor nu poti omologa decat de BUICK si care a fost pe acel tip de masina sau din acea perioada ...deci cauta-ti cum ti-am zis ceva powerplant de BUICK :D

Japo 22-03-07 08:18

Salutare SSry ! O vb f cunoscuta...vrem poze vrem poze :D :D ...MULTA BAFTA

Rasputin 23-03-07 15:14

Superb Camaro dar mie imi place Buick-ul.Astept poze cu el restaurat.

All times are GMT +2. The time now is 07:19.

- Copyright 2026 4Tuning