![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
da am facut ambreajul cam de 2 saptamani+schimbul ulei si filtru:D, mi-am luat o pereche de faruri angel eyes si xenon 6000k, urmeaza sa le montez dar inca nu sunt sigur daca acum, sau dupa ce va vopsi masina integral si ca la carte!:D
|
abia astept sa vad cum o sa arate cu angel-eyes si xenon.... ce culoare vrei s-o faci? tot asa sau e secret? ;)
|
nu stiu ca am mai multe variante de culoare, combinatie intre 2 culori! visiniu-negru mat, mov-negru mat, roz negru mat, portocaliu negru mat!:D inca ma mai gandesc, ma consult cu prietena!:D...
|
as opta pt portocaliu-negru.... nici un caz roz(parerea mea) cel mai simplu ar fi sa rogi un coleg sa-ti faca un virtual tuning.....
|
inca ma mai gandesc, mai am timp inca 3 luni aproximativ:rolleyes2:D
|
2 Attachment(s)
cateva poze cu masina dupa incident!:D urmeaza sa-i scot rama de la numar, sa o prind direct, sa renuntat la pleoapele vechi, care oricum sau spart in urma incidentului nefericit!:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
haion clean look fara emblema, urmeaza si broasca luata jos, si antena aluminiu:D
|
sunt bune de cv antenele astea in comparatie cu originalul?am vazut in multe locuri de vanzare!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Foarte frumoasa masinuta sa ai grija de ea ... si parerea mea ar fi sa nu o impopotonezi cu spoilere si eleroane...mai bine ii faci ceva subtil pentru ca o sa arate de 10 ori mai bine ;) spor la lucru in continuare si mai pune poze noi
Dupa desenul asta ai tot venit...om de incredere esti tu? :lol: Attachment 2390741 |
Quote:
|
Frumoasa masina, dar dupa mine ar merge alta toba. Bafta!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Daca tot au trecut Sfintele Paste...sa trecem la "TREABA"!...asta-mi mai lipsea o cutie noua:D
|
Cum ai reusit asemenea "performante"?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning