![]() |
Re: Propuneri moderator Piatra Neamt
RapJustin , consider ca este destul de implicat in comunitatea din Piatra Neamt , este impartial si echidistant !
|
Teo_MTM
|
RapJustin este foarte ok pentru aceasta pozitie.. +ca are experienta destul de buna pentru moderarea unui forum, un limbaj foarte decent.... din cate observ aici baietii isi voteaza cate unu din grupul lor :)
|
Am si eu o propunere...SisQuo...Sa traiti bine :D
|
:arrow::arrow:Rap_Justin
|
Propun RyaN !
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa multumesc celor ce m-au propus, dar parerea mea este ca nu am acele calitati pentru postul de moderator .
|
Teo_MTM ..singurul care merita pe deplin...:twisted::twisted:
|
Trebuie un moderator care sa isi faca treba mult timp de acum incolo...nu baietei dinastia care cred ca a fi moderator este egal cu admin la counter-strike.
|
Quote:
ps: dar tu unde stai ascuns ?....ca nu te`a vazut nimeni pe tine:D |
Relaxx, tu observi ce caterinca e pe threadul acesta si unde s-a ajuns?:shock:
Mie nu-mi vine sa cred cum asa dintr-odata au aparut zeci de useri noi pe forum care-si dau cu parerea ... :shock::shock: Fratilor unde ati fost pana acum? de ce nu ati fost activi pana acum pe forum?cine sunteti voi? cu ce drept propuneti voi pe cineva cand voi aveti 1 post maxim 5 pe forumul asta? :rolleyes2 Unde ati fost cand au fost propuneri de intalniri si de proiecte pentru orasul asta? :?: Ma bucur ca dintr-odata sunteti 20 de useri activi...pana acu au fost maxim 5. Tot e un inceput :rolleyes2 Pacat ca s-a ajuns aici..si s-a uitat de unde a plecat totul.:pissed: Oricine va ajunge moderator ,is curios ce va face pt aceasta comunitate... |
Toti userii care m-au "votat" sunt reali si toti se implica in comunitatea din P Neamt, nu Roman sau Tg Neamt ! Eu propun ca toti userii care m-au "votat" sa-si lipeasca cate un autocolant cu numele de user pe luneta masinii ! Morpheus te agiti prea tare ! Din cate se observa e moderator pt P Neamt si nu pt Roman !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning