![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi---
bine si ce program avem? adica doar nu o sa stam numai la palat 10 ore
|
1. 2 ore de balbe...pana ce vine lumea
2. 2-3 ore de pizza suc...cafea,bere fara alcool 3. Program de voie pana dimineatza.Fara poze,filme sau alte chestii ce ar putea leza,dauna imaginei permisului. E bine? |
suna bine :) abia astept sa va cunosc pe totzi
|
1 h de plimbare prin oras in coloana!E bine?Sau ne intalnim de dimineatza si prezentam:
Palatul Culturii. Releu(privire de ansamblu asupra Iasului ziua Lunch Time in Iulius Mall sau Moldova Mall Intalnire Palat pt Intarziatzi Caeaiul de ora 5 prin oras ora 19.00 plimbare de 1 h in coloana si claxoane in Iasi Releu Bucium in coloana.Privire de ansamblu a Iasului noaptea. Retragerea...fara poze,filme sau alte chestii ce ar putea leza,dauna imaginei permisului. |
Quote:
P.S. exista pe bucium dealul unde urca mashina singura? :) l`am cautat intr`o noaptea da nimic :) sau e vrajeala? |
Dar va zic de pe acuma : intre orele 09.00 - 11.30 a.m. sunt la Mitropolie!Aceste imi este programu,in fiecare Duminica!Merg si eu sa ma mai rog la Dumnezeu sa ma ajute in toate!
|
Da exista si te duce eu acolo sa vezi cum urca!Bine ca nu e cine stie ce faza lunga..dar e faina!
|
Cu care din masini vii?
Deci PROGRAMUL ESTE FACUT! |
Quote:
crys..eu o sa fiu sigur acolo..stii k nu vorbesc aiurea :P cat despre prieteni de-ai mei..dak pot veni vor veni..dak nu nu..deci nui are rost sa promit nimic dak ai nevoie de ceva..ma cauti p mess... spor la treaba in organizare bafta la toti moldovenii care vor veni... sa facem o treaba TARE :D |
Quote:
|
Ok sefu...am inteles...asteptam sa vdm ce prezenta va fi....
|
Eu asa sper si ma bazez pe voi...Ca vetzi veni!Deci ne puteam vedea si mai devreme....12.30 daca doritzi...!
|
super programul... o sa iasa misto... :D :D :D sa mai adus lume(masini) sa fim mai numerosi nu?
|
k-lumea programul, dar zic totusi ca ar trebuie facute ceva poze, filmuletze cu totii la un loc k sa avem ce arata celor ce nu vor veni.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning