![]() |
Re: Masinile mele(vechi si noi)
3 Attachment(s)
Partea din fata e cam gata, jantele le schimb la sfarsit cand termin cu toata masina, si culoarea e temporara.
|
interesant ... mie personal imi plac si jantele alea... ii da un aer sportiv, atletic ;)
|
frumos ....chiar imi place masina ....ce pot sa spun spor la treaba in continuare
|
1 Attachment(s)
Ink o poza cu fordul nu prea am mai avut timp sa-i fac ceva, si eu cu sesiunea:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Si roata, am uitat sa o pun si pe asta din prima, e tot cea veche,dar materialele o sa ramana astea
|
ai niste idei geniale...apreciez asta..tineo tot asa... bafta!
|
si io sunt pasionat de design auto ...dar le fac in schita si nu reusesc sa invat AUTOCAD...u in c faci astea 3D?astept raspuns..
|
majoritatea folosesc 3d max.
|
Quote:
|
extraordinar :D bravo!! ai inceput demult cu 3ds maxu?
|
am vreo 4-5 ani sincer nici eu nu mai stiu
|
Foarte frumos fordul;) Chiar ai talent,bafta la viitoarele proiecte
P.s De ce salvezi pozele la o rezolutie asa mica??:???: |
mersi ;) , pozele le-am salvat asa de mici acum ca sunt test rendere, si dureaza o groaza de timp sa le fac asa cum sunt ele
|
3 Attachment(s)
Ce pustiu e pe aici:lol: , uite ca mai pun niste poze cu roadsterul meu ca de acum ma apuc iar de treaba, in ultima poza am noul set de jante, ink ma mai gandesc dak sa-l las pe ala:rolleyes2
|
Quote:
poti sa faci o smecherie daca cunosti autocad...le faci in autocad si le bagi dup-aia in 3dmax sa le refaci...sau in photoshop depinde ce vrei |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning