![]() |
Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION
20 Attachment(s)
Am revenit cu pozele
.....poze.....prima.....parte..... |
15 Attachment(s)
.....poze.....partea.....2..... :)
|
10 Attachment(s)
.....poze.....ultima.....parte..... :D
|
Quote:
si de astia e plina tara. |
is super pozele
|
Quote:
|
Quote:
|
faine pozele 8)
|
Scapa de parasolar si de protectia aia de pe capota sau ce e.In rest niste jante si o suspensie ar coafa`o bineeee
|
Quote:
|
Hmmm....ca sa faci golfu asta sa arate cat de cat, scapa odata de musamaua aia de pe capota, pana nu ti-o mananca rugina pe dedesubt; pe urma, vopseste bandouri/manere in culoarea caroseriei, da jos tipsu ala de la toba, daca vrei ceva frumos, ia-ti fusta de V6 si tips OEM. Niste jante, dar nu mari ca daca nu vrei susp sport, o faci jeep. Unui golf ii sta bine cat mai simplu, mai original, fara modificari mioritice cu piese de la piata. Acum fiecare cu gusturile lui, este doar un sfat.
Cat despre biju si prietenii tai care vb pe aici, eu zic sa nu mai vb aiurea. Ei vb mai mult ca tine. Daca nu ati vazut, masina lu bogdy arata intr-un mare fel, ala se poate numi tuning, nu un tips si o husa din musama pt capota. Sfaturile noastre poate vor fi constructive pt tine. Numai bine! PS: Am uitat de pleoape, se purau acum 5 ani! |
scz de off topic, dar imi zici te rog unde is facute pozele?
|
mah asta care te bagi atat in seama sa comentezi de bmw-ul meu..bine prietene iti spun in fata ,aicea e un forum public fiecare comenteaza ce vrea daca te tine hai in baia mare sa vezi ca mergi plangand acasa ..iti dau clasa la orice ora ,te rog sa ai un vocabular decent.Nu bate din gura sa te aflii in treaba dai dovada ca esti un "nimeni" ...nu m-am luat de tine ,ai grija amice.
|
Quote:
|
[QUOTE=tzutzu.2009;4210274]Te rog lasa amenintarile pt intalnirile cu prietenii tai din spatele blocului.[/QUOTE
Si tu esti din Brasov ,sa inteleg ca esti mare inteligent ..ma si cunosti.Inca n-am amenintat pe nimeni i-am transmis la amicul tau sa se potoleasca daca nu vrea probleme.scuze pentru off topic ..n-o mai lungesc degeaba ca n-are rost,voi sunteti mari bavarezi din spatele tastaturii |
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning