![]() |
Re: Membrii 4Speed Squad in Mass-media!!!!!
hai bv ayf-u pt aparitie ;)
|
Quote:
Oricum felicitari lui AYF pentru aparitie !! Tot mai multi 4 SS la TV !! |
Quote:
|
Quote:
|
Dupa cum spuneam '' nu ratez nici o televiziune '' se pare ca au decurs bine filmarile cu Roxana si o sa apar din NOU pe sticla la PRO MOTOR dar ideea este ca nu stie sigur daca saptamana asta sau cealalta ( SAMBATA ) !! :idea: 8)
Oricum 4 SS din nou prezent pe sticla ( de aceasta data am vb mai mult despre club alea alea ca mi-a pus cateva intrebari ) si o sa vedeti ce reclama buna am facut . ;) HONDARE sa te sparg cu colega aia a ta care s-a miscat ca un cur si a ajuns tarziu ca nu am mai apucat sa pun parasolarul pe masina !! Oricum eram prezent in tricou si chilotii cu 4 SS :twisted: :lol: !! A ramas sa mai vb cu Roxana sa imi spuna daca ma da saptamana asta sau cealalta !! Va anunt sa ma trageti si pe mine pe caseta ( din nou ) :lol: :twisted: !! PS: Multumesc lui DANY ( GGD ) de asistenta si prezenta !! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cosmine, te-am vazut ma la Mall, intre doua femei grase, cum ai dat comanda pe sestache la un sutien cu cupa nr. 5 pe care sa scrie 4ŞŞ. Pe ala il purtai ma la emisiune? :oops:
|
Quote:
|
Quote:
Nu mai vii cand ai apari , trimiti parasolarul aiurea si cu intarziere ... si ar mai fi exemple ... Cum naiba te-au angajat aia acolo la 4 ACE ?? !! :twisted: :lol: |
Quote:
|
ms ms pt felicitari ......man eu zic ca sa vazut 4ss la mine cand am filmat si placuta in porbagaj si parasolaru asa ca .....oricum am fost luat pe nepregtite...emotii ....pola mea ....oricum acum am experientza:P:P:P!!!!ms pt urari si felicitari si voua
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning