![]() |
Re: Tuning jucarii :)
Quote:
am un prieten ce lucreaza in barcelona la maxituning si el mi-o dat userul lui si parola ca sa intru sa vi le expun, asa sa va ganditi, ca din toate care le-ati vazut aici si cate o sa mai pun exista cate o masina reala, SI !!!! DA el le face cu mana lui, asta e locul lui de munca... |
41 Attachment(s)
care v-o placut cel mai mult ??? dintre toate.. ?
|
74 Attachment(s)
masinutele care arata atat de bine, si sunt puse pe platforma aceea neagra sunt masinile atat in realitate cat si in maketa care s-au incadrat in top 100 in spania
si au participat la al toilea tuning show in barcelona, doar maketutele... daca nu recunoasteti masinile, dupa marci, puteti intreba fara nici o rusine !!! |
6 Attachment(s)
................................
|
20 Attachment(s)
de data asta pun mai putene poze de o data.. ca, ultima data so blocat site-ul :D
|
10 Attachment(s)
la aste care le pun acum cel mai mult imi place focusul, e simplu si superb, adica ii sta bine cu rotile inafara.. :D
|
19 Attachment(s)
sebi, ti-am mai pus o camioneta...
|
cele cu rotile mici is cam jenante!!
|
is chiar f faine unele... numa ca la ei ii nice ca ai si piese in miniatura...:D ce mi-ar trebui si mie asa ceva:P da nu ma las nici eu si incerc sa fac si scaune si poate mai incolo ma bag si la ceva jante :D oricum bravo lui pt ce face...nu mai este un loc de munca ca si ala? :P
|
1 Attachment(s)
vreti sa va pierdeti capul...teke a look at the picture...era un stand din cele cateva sute de la Essen Motor Show
|
8 Attachment(s)
am revenit cu ceva noutati...
|
28 Attachment(s)
mai am cate una alta...
|
28 Attachment(s)
wob am si cateva golfuri ptr tine :P