![]() |
Re: Oltcit Club 12TRS - OT 20 ALL
triplele cum le-ai vopsit, pe exterior?
Cat despre capota....zic s-o pasuiesti, poate o faci cu toata masina odata cand o pui la linie;),bineinteles in culoarea masinii |
Da super bine cu triplele asa!!! :clap:
Capota...rosie, cred ca da mai bine decat neagra... Si in legatura cu pozele de le pusesesi...spoilerul fata parca nu se potriveste cu restul masinii...stii de ce? Pentru ca e prea curat!!! :lol: Saracutza, nu are cine sa o spele?!? :rolleyes2 Bafta in continuare si merci pentru poze! :D |
Quote:
triplele cu spray de stopuri negru transparent. am iesit pe seara si am aprins becurile de marsalier si semnalizare si se aprind la aceeasi intensitate ca inainte. nu obstructioneaza lumina in niciun fel Quote:
|
Quote:
|
Au ieşit frumos triplele... capota fă-o roşie.
|
N-ai inteles intrebarea mea...le-ai vopsit pe interior sau pe exterior?:rolleyes2
|
pe exterior,pe interior n-ar fi iesit asa univorm in veci
|
Quote:
ok m-ati convins ramane rosie |
si spui ca nu influenteaza cu nimic ca ai vopsit triplele? ca pe mine ma bate gandul sa le inrosesc cum le avea DES-ul.
Azi am scos la lumina masina, maine sper sa bag cate ceva la vopsit, tratez pragurile pe masina ca sa pot sa le pun pe alea de fibra si apoi sa vad, pe la interior ce mai fac si cum mai fac....Alex, un pm de la mn in scurt timp:lol: |
ok man . deci cand se aprind nu afecteaza in niciun fel lumina. numai sa folsesti acelas spray . daca nu uit pun io o poza cu tubul maine
|
4 Attachment(s)
bun deci inca odata mi-am luat inima in dinti si cu tot frigu de afara imi intinsai furtunele prin curte si spalai masina. acum se vede in adevarata ei splendoare ; sau mai bine imperfectiunile? sa vedem
|
Parca e alta asa curata... :D
Imi place cum se vede geamul de la farurile tale! ;) |
2 Attachment(s)
deci fi atent diferenta. in ambele poze masina e proaspat spalata; la prima dai un pic de zoom; cat de bine sunt facute striatiile la alea de franta
|
Ce bine arata asa curata8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning