![]() |
Re: E30 - 3??
bravo ba !
|
Merci merci
|
grandpa , ne apucam si noi de treaba ? sau astepti 40 celsius pe plus ?
|
La ce chef are de munca, ii faci masina vara viitoare :???:
|
Quote:
Quote:
|
Razvanel }{: iti mai pot oferi
Razvanel }{: o baterie Razvanel }{: DiaWoLo: e buna DiaWoLo: ? Razvanel }{: merge Razvanel }{: am avut`o eu pe 5ar Razvanel }{: daca nu Razvanel }{: la remat Razvanel }{: 40 de lei DiaWoLo: de aia il impingeai Razvanel }{: n`o mai fi bine Razvanel }{: ce impingeam ba? DiaWoLo: galeata Razvanel }{: a Razvanel }{: pai m`am tiganit =) Razvanel }{: sa nu dau bateria DiaWoLo: Razvanel }{: iti dau triplele? |
mai pe scurt baieti vinde triplele ca sa stiti.
+un mic tuning la masina de azi Razvanel }{: azi facui treaba la urs Razvanel }{: dadui cu deruginol Razvanel }{: si iesira la iveala Razvanel }{: cateva gauri Razvanel }{: prin podea=) DiaWoLo: Razvanel }{: cred ca-l lasai prea mult... Razvanel }{: sau era decapant Razvanel }{: nustiu.. Razvanel }{: acu trebuie sa dau cu sudura.. Razvanel }{: DiaWoLo: sigur nu era acid Razvanel }{: ba nustiu Razvanel }{: era intr-o sticla=) Razvanel }{: ne gandiram noi ca Razvanel }{: plm Razvanel }{: daca era in sticla Razvanel }{: n`avea cum Razvanel }{: sa arda asa tare Razvanel }{: kamikaze se arsa la maini Razvanel }{: ... Razvanel }{: =) Razvanel }{: varu`meo nu mai putea de ochi DiaWoLo: acid clorhidric? |
Astia dadura cu "Ace" .sau cu degripantul ala stie rzv "__" :))
|
Ba porc esti ba:|:lol:
|
DiaWoLo: o spalai azi
Razvanel }{: si eu Razvanel }{: Razvanel }{: o spalai cu decapant cred=) DiaWoLo: pe zi ce trece mai descopar cate o zgarietura Razvanel }{: baaa Razvanel }{: ma uitai si eu azi DiaWoLo: tu cate o gaura... Razvanel }{: bagamias **** |
Zgarieturile sunt de la gainile lu kamikaze :))
|
:???:
|
Stateam si ma gandeam aseara cum ar fi sa fac swap la V12? Am gasit motorul, complet cu toate anexele, dar ma intereseaza costurile de montare(cu tot cu modificarile aduse). Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie ?
Multumesc |
Ti-ai cumparat un 850i ca sa-l dezmembrezi ? :lol:
Trezirea baaaaa. Pune 2.5-u anu` asta , lasa V-uri ca nu-ti permite bugetu ;) |
Quote:
Si 2.5'u il pun saptamana viitoare ca azi plec iar la ploiesti :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning