![]() |
Re: E30 - Diesel Touring
eu iti dau piesele si tu imi vinzi masina. merge afacerea ?
|
bv ma drace frumos da cu rz urile alea ce sunt? sunt toate 8.5 cu et 13?
|
Quote:
RZ-urile as vrea sa le vand. Da Andu :P |
Noroc ca ti-ai pus camere la garaj ca veneam sa le fur ;) Te pupa Jan
|
Felicitarile mele pentru ceea ce facii ,imi place mult ce vad ...pot sa spun ca sunt un client fidel la acest topic..
Multa bafta sa ai!!! Te salut !! |
Am eu niste becuri de d1300 galbene daca te ajuta sa i-ti faci faruri galbene ! 50 de euro pentru tine !
|
3 Attachment(s)
Multumesc pt aprecieri. Am reusit azi sa termin episodul cu incalzirea pt butuc.
|
da nu spuneai ma, ca iti dadeam eu un reseu din ala pe bca cu sarma si te scoteam din impas ;)
|
Quote:
|
am urmarit cu mare interes tot e super bijuterie ma uit si nu imi vine sa cred cat de full poate fi ursu asta.si jantele nu mai zic ce meserie!tineo tot asa!astepta sa vad si continuare
stima |
sti ce nu am vazut in lista de optionale ? joja de ulei cu completare automata. ai in plan sau nu merge pe diesel? aveam eu un sistem pe undeva.
|
nu stiu daca are loc acolo pt ca e filtrul de motorina. putem sa probam :)
Am facut farurile si proiectoarele Galbene (multumesc M K E ) am motorasele de la stergatoarele la faruri, le-am desfacut curatat, uns, etc ... merg perfect(multumesc Andu), am reusit si sa refac instalatia originala pt ele, mai am nevoie de releul de comanda si DE UN BRAT CU TOT CU STERGATOARE! are cineva asa ceva? Ofer bani sau accept cadou pe 18feb. :) |
placerea a fost de partea mea :o spor la treaba cu masina .. o sa iasa ceva frumos la final.. ;)
|
Proiectoaree, ha?.... tare... mi-as dori si eu unele...
|
pai proiectoarele tale mi le-am pus :)) multumesc! :) (si xenon-ul) =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning