![]() |
Re: E36 - ...325...nimic nu mai conteaza
Quote:
|
Quote:
...bine ca nu mai colantez plafonul....cu capota scap destul de usor....una peste alta...doua peste mine....se rezolva usor usor |
Quote:
|
Quote:
la ala din dreapta am verificat decat mufele sa fie bine puse...si era ok |
Quote:
sa ma ti la curent |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu mai am mamaie mai am o tona de lemne si i-am promis-o unui vecin =)))) maica vreau lemne =))) :lol: :lol: daca eram in tara sigur o puneam sa te sune sa iti zica MAICA VREI OJA :lol: :lol: =)) pa sistem TURBOOOOOOOOOOOO Marean face senzatii in Norvegia mai nou mi se spune "lighting" =)))))))) ":lol: :lol: am luat-o pe sistem p langa ei =)))) depasiri ,centrari suturi :))) da bule mama a scris presa d mine =)))) ON TOPIC :D:D SI-A LUAR ROMANU BMW VISINIU SA MOARA GIBILAN =))):lol: |
Quote:
La capotota ce vrei sa ii faci pana la urma ... tot folie sau o vopsesti ? Quote:
Bafta ! |
marrrrreane...esti sigur ca nu te-a luat vreo rafala d'aia de vant si i-ai driblat pe aia?....mancatzhas fizicu' tau da folbalist:lol:
@cristi.......nu stiu inca ce fac la capota...am sa ma interesez de preturi si la vopsit si la colantat....vedem |
Quote:
DA PLAY SI DACA MAI POTI SA MAI RAZI DE "CAROSERIA" MEA :)) ESTI TARE :D:D:D E MARE LUCRU SA AI 1000KG SI VREO 500 D CAI http://playersmng.ro/pages/galerie/p...hp?id=20&lb=ro ai vazut vreodata iepurele prin padure cum fuge ??? :lol: :lol: :lol: :lol: !!!???? |
Quote:
|
Noul Nickname pe 4tuning este Marean_Turbo M.:-)Moara geta ce sprint face omu pe teren + optional suturi pe distante lungi.:shock:
|
Quote:
Acum serios....la viteza ta daca erai stangaci erai de 2 ori mai valoros fata de cat esti acum;) |
Quote:
dictaloooooo....fault nene arbitru..."pa persoana".....:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning