Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - ...325...nimic nu mai conteaza (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/233006-e36-325-conteaza.html)

jakal 17-01-11 17:33

Re: E36 - ...325...nimic nu mai conteaza

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3994705)
Ghiocei, muschi, licheni...?

masina aia e plina de surprize...deci ne asteptam la orice......:lol::lol:

bmw_motorsport 17-01-11 17:41

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3994689)
ba esti nebun?:shock:....ma asteptam sa fie mucegai pe plafon, panze de paianjen sau mai stiu eu ce......:lol:
e treaba...poate nu o mai colantezi si faci doar capota aia...
dai si tu cu un pic de oja acolo....:)):))

s-o sun pe bunica lu marrrean...cred ca la ea gasesc oja la culoare asa....:lol::lol:.....intre timp am mai descoperit ca plutitorul e varza...
...bine ca nu mai colantez plafonul....cu capota scap destul de usor....una peste alta...doua peste mine....se rezolva usor usor

MIHAI_NEBUNU 17-01-11 21:02

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3994724)
s-o sun pe bunica lu marrrean...cred ca la ea gasesc oja la culoare asa....:lol::lol:.....intre timp am mai descoperit ca plutitorul e varza...
...bine ca nu mai colantez plafonul....cu capota scap destul de usor....una peste alta...doua peste mine....se rezolva usor usor

cate sunt 2 sau unu?

bmw_motorsport 17-01-11 21:07

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3995539)
cate sunt 2 sau unu?

plm...am desfacut decat pe ala din stanga cum stai cu fatza la bancheta spate...si nu prea arata ok...plus ca am pus 10 litri si abia s-a miscat acul...si becul tot aprins era
la ala din dreapta am verificat decat mufele sa fie bine puse...si era ok

MIHAI_NEBUNU 17-01-11 21:12

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3995552)
plm...am desfacut decat pe ala din stanga cum stai cu fatza la bancheta spate...si nu prea arata ok...plus ca am pus 10 litri si abia s-a miscat acul...si becul tot aprins era
la ala din dreapta am verificat decat mufele sa fie bine puse...si era ok

aha k
sa ma ti la curent

bmw_motorsport 17-01-11 21:18

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3995567)
aha k
sa ma ti la curent

da sefu'.....oricum de cafea nu ai scapat:lol:

MIHAI_NEBUNU 17-01-11 21:41

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3995581)
da sefu'.....oricum de cafea nu ai scapat:lol:

gata buoss asa facem

Marian_nebunu 17-01-11 22:23

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3994724)

sa moara fam mea daca te mint =)))vezi ca mai facea Liviu Texu glume cu bunica lu Marean si s-a trezit cu ea la telefon si ce crezi mai facea si misto de el ,mamaie imi aduci si mie niste lemne :)))))))))))))))))

nu mai am mamaie mai am o tona de lemne si i-am promis-o unui vecin =))))

maica vreau lemne =)))

:lol: :lol: daca eram in tara sigur o puneam sa te sune sa iti zica MAICA VREI OJA :lol: :lol: =))

pa sistem TURBOOOOOOOOOOOO Marean face senzatii in Norvegia mai nou mi se spune "lighting" =)))))))) ":lol: :lol: am luat-o pe sistem p langa ei =)))) depasiri ,centrari suturi :))) da bule mama a scris presa d mine =))))

ON TOPIC :D:D SI-A LUAR ROMANU BMW VISINIU SA MOARA GIBILAN =))):lol:

crysty.bobok 17-01-11 23:45

Quote:

s-o sun pe bunica lu marrrean...cred ca la ea gasesc oja la culoare asa.........intre timp am mai descoperit ca plutitorul e varza...
Faci tu ce faci si tot la 2 peste tine ajungi =))

La capotota ce vrei sa ii faci pana la urma ... tot folie sau o vopsesti ?

Quote:

sa moara fam mea daca te mint =)))vezi ca mai facea Liviu Texu glume cu bunica lu Marean si s-a trezit cu ea la telefon si ce crezi mai facea si misto de el ,mamaie imi aduci si mie niste lemne ))))))))))))))))

nu mai am mamaie mai am o tona de lemne si i-am promis-o unui vecin =))))

maica vreau lemne =)))

daca eram in tara sigur o puneam sa te sune sa iti zica MAICA VREI OJA =))

pa sistem TURBOOOOOOOOOOOO Marean face senzatii in Norvegia mai nou mi se spune "lighting" =)))))))) " am luat-o pe sistem p langa ei =)))) depasiri ,centrari suturi )) da bule mama a scris presa d mine =))))

ON TOPIC SI-A LUAR ROMANU BMW VISINIU SA MOARA GIBILAN =)))
Pai daca acum la inceput se scrie in presa de tine :)) pana vi iti ridica aia statuie =))

Bafta !

bmw_motorsport 18-01-11 06:22

marrrrreane...esti sigur ca nu te-a luat vreo rafala d'aia de vant si i-ai driblat pe aia?....mancatzhas fizicu' tau da folbalist:lol:

@cristi.......nu stiu inca ce fac la capota...am sa ma interesez de preturi si la vopsit si la colantat....vedem

Marian_nebunu 18-01-11 13:25

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3996494)
marrrrreane...esti sigur ca nu te-a luat vreo rafala d'aia de vant si i-ai driblat pe aia?....mancatzhas fizicu' tau da folbalist:lol:

@cristi.......nu stiu inca ce fac la capota...am sa ma interesez de preturi si la vopsit si la colantat....vedem

ia vezi ma M3 TURBO PE TERENU DE FOTBAL :D:D:D

DA PLAY SI DACA MAI POTI SA MAI RAZI DE "CAROSERIA" MEA :)) ESTI TARE :D:D:D E MARE LUCRU SA AI 1000KG SI VREO 500 D CAI

http://playersmng.ro/pages/galerie/p...hp?id=20&lb=ro

ai vazut vreodata iepurele prin padure cum fuge ??? :lol: :lol: :lol: :lol: !!!????

bmw_motorsport 18-01-11 14:23

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3997459)

DA PLAY SI DACA MAI POTI SA MAI RAZI DE "CAROSERIA" MEA :)) ESTI TARE :D:D:D E MARE LUCRU SA AI 1000KG SI VREO 500 D CAI

ai vazut vreodata iepurele prin padure cum fuge ??? :lol: :lol: :lol: :lol: !!!????

m5-ul e tira pe langa tine....ce demaraj ai sa moara gibilan:lol::lol:....de fapt tu cred ca esti cel mai usor M construit vreodata:lol::lol::lol: noul M 0(zero):lol::lol::lol:

Wilgax 18-01-11 14:27

Noul Nickname pe 4tuning este Marean_Turbo M.:-)Moara geta ce sprint face omu pe teren + optional suturi pe distante lungi.:shock:

ady_viteza 18-01-11 14:40

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3997459)

Mah da picioru' stang la tine e optional?:D...sau e doar ala pe care te sprijini cand tragi cu dreptu'??:D:D:D
Acum serios....la viteza ta daca erai stangaci erai de 2 ori mai valoros fata de cat esti acum;)

jakal 18-01-11 17:15

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3997649)
m5-ul e tira pe langa tine....ce demaraj ai sa moara gibilan:lol::lol:....de fapt tu cred ca esti cel mai usor M construit vreodata:lol::lol::lol: noul M 0(zero):lol::lol::lol:

e pomanagiu d-ala......cum cade in careu cere penalty repede....:lol::lol::lol:

dictaloooooo....fault nene arbitru..."pa persoana".....:lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning