Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 30.10.2004 (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004.html)
-   -   Cum a fost? (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004/2318-a.html)

adu4mazda 31-10-04 16:30

intrebare...

a fost cineva din ploiesti? aveti si voi nijte poze?

x-28-TRA 31-10-04 18:46

deci se pare ca cea ce am zis nu a fost bine in afara de organizarea de nsl

F_L_R 31-10-04 18:59

Ai spus ce ai cerzut tu ca trebuie spus. Eu am dat un raspuns pentru ca asa am considerat. Cred ca asta este scopul acestui forum sa ne putem toti spune opiniile si contra si pro. Este normal ca tin la imaginea NSL-ului si a LR-ului dar nu in sensul ca aceasta imagine sa se oglindeasca negativ impotriva altora. Daca am spus ceva gresit te rog sa-mi scrii aici,nu am nimic de ascuns.
Multumesc

x-28-TRA 31-10-04 19:09

florica mai am si eu o nelamurire si anume dc s-au scos copilotzi??????????? :shock:

SEBASTIAN 31-10-04 20:03

LEGAL RACING

Au fost scosi copilotii pt ca asa e normal.
Nu e un raliu e o singura proba.
Pilotul cu masina se inscriu pe proprie raspundere nu si copilotul.
Dinamica scade masina mai grea.
Se vor descalifica echipajele ce au pasageri la bord.
La Baneasa nu vor intra spre pista prin spate decat masinile si pilotii, fara isotire.Nu veniti insotiti in spate pt ca trebuie sa abandonati pasagerii.

zetemte 31-10-04 20:08

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

La Baneasa nu vor intra spre pista prin spate decat masinile si pilotii, fara isotire.Nu veniti insotiti in spate pt ca trebuie sa abandonati pasagerii.

Asa va fii mai bine. Nu o se fie chaos pe start. Idea f. buna, parera mea.

Bohu 31-10-04 20:37

Buna cursa, buna organizarea, bun showul de la sfarshit. Ce nu a fost bun insa a fost ceea ce MR a facut...este un minus pentru curse in general. Sincer sa fiu (shi este punctul meu de vedere strict) m-am saturat ca Lucian sa tot vorbeasca frumos pe forum shi nu numai iar cand este vorba de fapte sa se intample defapt altceva. Nu sunteti potenti sa va tineti de cuvant nu mai vorbiti. Si nu cred ca nu a-ti shtiut de Micutu ca are sigla descoperita...este PRESEDINTELE MR nu????. Sa fim serioshi....

Bohu 31-10-04 20:38

Am omis ceva....de ce Micutu a parcat masina cand a venit afara...iar dupa ce a inceput cursa a intrat cu ea in parcarea principala cu sigla descoperita??? Oare n-a fost nimic intetionat????

All-X 31-10-04 20:46

*

nu shtiu pe nimeni din ploiesti sa fi participat.. dar totushi nu shtiu nici io toate mashinile din ploiesti... oricum.. printre spectatori au fost si ploiesteni.. din mai multe cluburi bucureshtene :lol:

Hondarul 31-10-04 21:26

A fost o buburuza vernil, cu roti k de bicicleta care a participat din Ploiesti... Parca era Corsa sau Fiesta...

GSi 31-10-04 21:56

Era Citroen AX 14TRS. A mai fost din Ploiesti un Nissan 240SX dar a plecat odata cu restul Midnight Racers, nemaiparticipand.

zetemte 01-11-04 01:20

Va fii un rezumt official? Cu locuri, grupe timpi etc?

F_L_R 01-11-04 02:06

-Da Zetemte va fii un rezumat cu locurile si timpii.A mai fost din Ploesti si un BMW negru al NSL.
-Ce ma deranjaza cel mai mult este ca aseara nu am iesit in oras dar in Piata Victoriei cati-va membrii NSL au auzit grave Injurii la adresa Clubului NSL,la adresa Membrilor NSL ,si la adresa evenimentului de ieri ,Sambata.
-Am mutat Off Topicul la Comunicate Cluburi. Scuze dar oboseala.
-Ducu acolo am specificat clar...
Multumesc pt intelegere

ducu 01-11-04 08:13

Presupun ca nu are nici o legatura cu grupul Insomnia (deoarece i-ai raspuns shi lui zetemte in acest post)!! :shock:
De la noi nu ar spune nimeni asha ceva!!!!! :shock:
Te-ash ruga mult sa specifici pentru a nu se interpreta greshit! :?
Mai ales ca evenimentul chiar a ieshit perfect!!! :D

EvLSant0S 01-11-04 08:17

ducu , era vb de cei din MR , nicidecum de Insomnia.. cred ca se intelege clar , dar ... or mai fii cativa care vor sa scoata vorbe din post-ul asta... florica , fa ceva sa nu interpreteze astia aiurea.... sau un moderator , sa puna in 2 posturi ... postul lui florica.. peace

All times are GMT +2. The time now is 13:43.

- Copyright 2026 4Tuning