![]() |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
da .demontam fetele de usi . normal ca e discount pt 3 masini . da-mi un pm cu numarul tau sau acesta este almeu 0720954834
|
3 Attachment(s)
inca o masina facuta de noi . va asteptam cu mai multe intrebari sau pt programari la numarul de telefon 0720954834 sau id msg :ahoe17had
|
o sa mai fie poze cu o masina facuta de voi :))))
|
2 Attachment(s)
vreau si pentru asta un pret , luneta si laterale .......total 5 geamuri , merci ........sambata pot sa vin dim pe la 9 pentru retus la fiat ?:)
|
salut , e perfect sambata a 9 pt retus la fiat si pretul pt renault este de 500 ron . ne auzim vineri seara la un telefonsa confirmam pt sambata . 0720954834 .te salut
|
1 Attachment(s)
Ptr bora mea cat ajunge ? Tot luneta si geamuri fata si spate ...
|
pretul este de 100 euro insa pt bora
|
Ce culori de folii aveti ?
|
avem orice nuanta de folie .
|
unde ai spus ca ai sediul ? in bucuresti nu ? pe fata puneti 30% dar cu autorizatie ? am un logan. cat ma costa fata 30%, spate si luneta 95% (sau chiar mai inchis daca e pe spate dar sa fie cu autorizatie) ? mersi mult.
|
dani , nu am cum sa ajung maine la tine .........vorbim , razvan
|
salut razvan , daca nu poti maine nu e problema .s-ar putea ca noi sa fim la garaj si duminica si daca e ne auzima la un telefon , dak nu poti atunci ramane pe luni oricum retusul dureaza maxim 20 de minute ( cu o tigara inclus:)
|
hunter pt logan pretul pt toate geamurile este de 500 ron oricefel de nuanta vrei tu . pe fata doar cea de 30% este autorizata iar pe spate cea mai inchisa folie e de 95 %
|
Vreau pret pt. leon doar usile din fata si luneta
|
salut bambu .pretul pt geamurle fata si luneta este de 100 de euro
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning