![]() |
Re: Punto MK2
Multumesc frumos, in ultimele zile am reusit si eu sa pun folia pe geamuri la masina am ales o transparenta destul de buna zic eu (super dark):lol: si am reusit sa pun singur autocolant la palasolar si am reusit intr-un final sa curat tapiteria la masina si sa pun husele pe scaune, sper ca maine sa pot sa revin si cu niste poze.:-)
|
Si era sa uit vine cineva la VTM Bucovat pe 10?:D
|
7 Attachment(s)
SA revin si cu pozele pentru voi:D + un mic up'date pentru voi o noua cotiera si am vopsit putin etrierii si sabotii:D:rolleyes2
have fun |
Quote:
Te salut si multa bafta cu masinuta! |
Multumesc frumos si sincer sa fiu pe mine nu ma deranjeaza deloc spatiul ala. Pe 10 avem ocazia sa ne intalnim la VTM?
|
Quote:
Te salut! |
Pacat era bine daca puteai sa vi chiar as fi vrut sa ne intalnim sa vorbim despre masini si nu numai...:rolleyes2
|
asa e masina, toate au spatiu intre far si bara fata
|
2 Attachment(s)
Ma gandeam acuma la o mica idee, daca am gasi (confectiona) o pleoapa care sa acopere si partea din far si sa coboare un picut in jos? Parca aveam si o poza ca idee si parca ar fi bine dar de unde luam asa ceva? Nu am vazut pleoape din astea de se pun in partea de jos:???:
|
creca e pleoapa de la novitec daca nu ma insel
|
[QUOTE=parca ar fi bine dar de unde luam asa ceva? Nu am vazut pleoape din astea de se pun in partea de jos:???:[/QUOTE]
uite aici, e doar un exemplu http://www.design-tuning.ro/index.ph...7ef7d55d6aedbc |
Pai ce treaba au flapsurile cu pleoapele?... Nu vad un pret exact la pleoape:???:
|
10 Attachment(s)
Astazi am fost prezent la VTM si tin sa spun ca nu prea am fost impresionat asa, concurentii au fost destul de slab pregatiti, masinile nu au fost puse la punt de vedere tehnic si unii dintre participanti parca au fost la o plimbare de duminica spre gratar. Urc si niste poze facute de mine asa la repezeala:rolleyes2
|
As avea si eu o intrebare; daca se nimereste suspensia de pe Stilo pe Punto, indeosebi cea sport:???:
|
din cate stiu eu nuh...!sunt multe diferente intre masinile astea,inclusiv marimea rotilor!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning