![]() |
9 Attachment(s)
highlife_xl ce e cu poza aia? :)
|
imi trebuia sa bag poza pe vw-forum si imi trebuia sa introduc un url de unde sa uploadez poza :P tineti-o tot asa.?te interesa masina?i-am sters numarul dar sigur e mea de ARGES..ciao
|
5 Attachment(s)
Adi Chilibar - Renault 5 ALPINE :arrow:
|
1 Attachment(s)
Jaguarul asta era in fata la Muntenia. Am mai vazut eu pe langa stadion un mercedes cu spinners la roti, insa nu am avut timpul sa ii fac poze...poate alta data....deocamdata vanez masini cu aparatul foto prin Pitesti.
|
am vayut si eu un eclass cu spinners..nu am fost pe faza, ca ii trageam o poza...
|
2 Attachment(s)
adica e-ul lui Parvu de la noi (fullspeed) ;)
|
nope..unu crem...nu am apucat sa vad numarul, dar l-am vazut de mai multe ori prin oras...
|
7 Attachment(s)
poze noi :D
ps. nova e a lui poenariu .. aaa si astea sunt discurile din spate :) |
1 Attachment(s)
mai e un clio frumusel prin oras dar nu stiu al cui este :lol: :lol: :lol: ... voi stiti? :P
|
Stiu ca sunt offtopic un pic, dar am vazut sambata in centru Infinity versus BMW Seria 8. Suppeerrr...a mai vazut cineva?
PS: Il cunoaste cineva pe Dl. Nicula, proprietarul actualei OMV Racing Team? |
1.probabil acel seria 8 era al lui dan... un tip blond..
2.il stiu pe dan necula.. |
2 Attachment(s)
camaro :twisted:
|
2 Attachment(s)
mai mihai , nu vreau sa fiu rautacios, dar daca faci o afirmatie trebuie sa o si demonstrezi, vorbeai de bmw-ul lui marian, ca are alte roti , ca e diesel,bla bla...,uite niste poze de la expozitie... sunt aceleasi roti? ce zici?
|
rotile astea au fost puse inainte de expozitie inainte avea altele.. iar din cate stiu esu masina este 330d .. acum nu bag mana in foc.. asa am auzit si eu. daca tu stii mai bine spune-ne mai multe date exacte
|
super fain BMW`ul....in special jantele sunt faine.....betoane.... :wink: :wink: :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning