![]() |
Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006
Need For Tuning will be there!!! asteptam sa ne vizitatzi standul :D !!
|
si baia mare e cu voi nu va lasam fara masini de expozitie ce e sigur ca va fii o masina surpriza(o pisicuta draguta inca nevazuta in tara) si doua ursoaie una s-au doua loganuri si mai vedem noi dac reusim sa strangem ceva.cu respect robert.
P.S.m-ar interesa cum se fac inscrierile ?cat costa pe masina?si la ce ora tre sa ajungem sa fie ok ? |
Quote:
Ca persoana fizica sau club nu vor fi taxe de inscriere. Programul este prezentat pe una din paginile anterioare...oricum ar fi ideal sa ajungeti pana la ora 10 sambata dimineata. Mersi mult. Bafta... |
Nu va suparati ca va intreb...dar nu am citit tot topicul..Unde se va tine adik unde vor fi masinile intr-o hala..sau ... si as vrea sa stiu dak mi-ati putea spune dak pe drumul asta...Arad-Lipova-Savarsin-Zam-Deva-.......deci pe traseul asta ..nu ati putea sa imi spuneti cum ajung io din intrarea in Cluj la Sala aia unde se tine...
|
Festivalul se va tine in pavilioanele Expo-Transilvania, asadar, INDOOR...locatia este in drumul spre aeroport-iesirea inspre DEJ-BISTRITA.
Mersi |
Pentru cei care aveti nevoie de cazare avem rugamintea ca pana joi seara sa ne anuntati sa va facem rezervari.Pretul este de 850000 camera pentru 2 persoane.Multumesc
|
In calitate de coorganizator al evenimentului am rugamintea sa trimiteti poze cu masinile pe care vreti sa le inscrieti in concurs pana joi seara pentru a va putea anunta vineri dimineata daca masinile au fost acceptate sau nu.Asta deoarece avem nevoie ca vineri sa stabilim locatia exacta a fiecarei masini in cadrul Expo precum si a cluburilor si a evitarii surprizelor neplacute.Va multumesc.
|
Prognoza meteo pt saptamana asta:
http://weather.yahoo.com/forecast/ROXX0022.html |
si cursul euro este 3,5068 :lol:
|
Niscaiva de off-topic aici... Ajutati-ma si pe mine cu cea mai buna ruta Bucuresti-Cluj. Am inteles ca e Bucuresti-Brasov-Sibiu-Cluj, sau asa ceva.
Pana la urma o sa fie curse sau eveniment tunign show si muzica? Sfigmo, te sun sambata dimineata sa vad cum ajung acolo. |
CURSE nu o sa fie.
sambata suna-ma pe mine ca as fi cel mai onorat sa te cunosc odata:pistoles: :google: da e show, si db drag...si sa nu uitam...distractie :twisted: despre ruta, cam da bucuresti ploiesti brasov tg mures cluj |
Quote:
|
Sper sa iasa cat mai bine. Daca avetzi nevoie de ajutor, ceretzi si vi se va da:-) , sunt destui dornici sa puna osu.
Spor la lucru @Hondarul: bucureshti-sibiu 3h si un pic, sibiu-cluj 2h si un pic, asta mers linishtit si econom;) , drum bun! |
e aglomerat pe la brasov si din cate am vazut la stiri e agolmerat si la iesirea prin baneasa spre brasov..e mai bine la valea oltului....
|
Multumesc baieti. Pitesti-rm valcea-sibiu-cluj. Ne vedem sambata sau duminica! Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning