![]() |
Re: Pisica Mea Necesita Ajutor....
arata bine? sunt negre? si imi trebuie cu geamuri electrice, nu manuale. Zi cat vrei pe ele si arunca-le incoace.
|
Quote:
|
Vand urgent Ursuletz 2.3 1500 euro URGENT
|
Poze Noi cu Pisica Mea
8 Attachment(s)
Masina este de 2 saptamani pe mainile lui Mitza Tembelu......miercuri masina va fi gata.....dupa vopsire masina va mai suporta cateva mici retusuri..k de ex NR DE ROMANIA:).....fostul tuning al masinii a fost modificat 70% lasand totul la aprecierea lui mitza......sa vdm ce o sa iasa.....
|
acum pare uratica..:D sa vedem dupa ce o vopsesti si montezi tot pe ea cum o sa fie.. :) da ti se aeriseste lafel cu capota aia plina ?
|
sunt curios ce o sa iasa astept cu nerabdare sa sa vad proiect terminat bafta blondu si sunt sigur k o sa iasa cva mijto ;) :D
|
Quote:
|
cam cand se zice ca ar fi gata?
|
ba pan la urma ti-ai dat seama daca e corcita sau nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
Blondule vineri seara asteptam sa vi cu o sacoshe de mici la gratar in portbagajul masinii :D
|
asteptam rezultatul final...cel putin eu...mi-a starnit interesu masina asta:lol:
|
Pffff si eu sper sa vin vineri seara....daca e gata miercuri masina am gasit sa o vopsesc la cuptor....depinde cat de repede se usuca vopseaua :(
|
Aaaaaaaaaa ... WTF ... sunt eu chior sau capota aia nu mai ai cum s o deschizi decat daca se ridica cu tot cu bara de fatza ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning