![]() |
Re: Boicot benzinarii
prezent pe persoana fizica......
|
in seara asta am vazut si eu la tv ca si celelalte orase vor sa faca protestul tot vineri 14.01.2011 ora 17:00 deci ar fi ceva cum spunea si colegu mai sus daca ne-am strange undeva toti gen kaufland,mall(parcare in spate),sau intr-un loc unde putem sa discutam cu totii ce avem de facut si cate benzinarii putem bloca...in limita a cati suntem...
-eu unu sunt prezent-si inca 3 tovarasi cu masinile lor... |
Banuiesc ca cei care au fost data trecuta ar veni si acum nu? Daca da, eu zic ca strangem 100 de masini.
La kaufland nu stiu daca o sa fie loc pt 50-100 de masini. Mai e si vineri... La mall in spate cred ca ar fi mai mult spatiu. Alta locatie mai potrivita nu imi vine in minte. Ne strangem acolo pe la 16:30 cel tarziu sa vedem cati suntem si care/cum mergem. |
Quote:
|
Nu am fost data trecuta. Din ce am inteles ati fost in jur de 40 la prima benzinarie si apoi v-ati imputinat. Asta poate pentru ca nu ati fost organizati, nu ati stiut cum/unde sa mergeti. Daca ne strangem undeva sa vorbim, merge fiecare la treaba lui.
Ideal ar fi sa fie la fiecare benzinarie cineva care a fost si la protestul trecut sa stie ce si cum sa faca. P.S: Tocmai am vorbit cu cineva are a fost si data trecuta la protest. O sa mai vina cu inca 6 amici si a anuntat protv si viata buzaului. O sa trimita reporteri. |
buna idee cu taximetristii... o sa vorbesc sa vad poate strangem si niste taximetristi si asa am spori protestul..... ne auzim in zilele ce urmeaza si trebuie sa o facem iarasi ca nu avem incotro... numai bine
|
Votati aici de la cine nu vom cumpara nimic in luna Februarie
vot |
Votat.
Si prezent vineri. Deci, la ora 16:30 sa fim prezenti in parcarea de la Galleria, in spate? Ramane asa sigur? |
votat!! ok... vineri la ora 14:30 in parcarea din spate la galeria voi fi prezent si eu si jordyzor sigur sigur... si sa speram ca se vor aduna multi
|
16:30 (saisprezece treizeci) nu 14:30:rolleyes2
|
Am putea chiar putin mai devreme... Sa fim la CEL MULT 16:30 acolo. Ca pana vedem cati suntem, pana ne impartim... trebuie sa ajungem la benzinarii la 17:00.
|
Stabiliti exact ora la care sa ne intalnim. E cam devreme la 14:30. Eu de exemplu la 15:30 termin serviciul.
|
la 16:15-16:20 e bn?
|
Am corectat fix pana sa dai tu reply. Am vrut sa scriu 16:30. Am editat eu acum. M-am molipsit de la ady :lol:
Adica vroiam sa zic sa incercam sa ajungem toti la 16:15, 16:20. Mai intarzie cineva, mai e blocat in trafic, etc. La si jumatate sa ajunga toti acolo. |
Prezent si eu... nu stiu daca cu masina , dar incerc sa adun cati mai mult prieteni... pana acum 3 masini vin sigur din partea mea. Eu zic ca la 16:30 sa fim toti stransi la galeria si la 16:45 cel tarziu sa plecam de acolo sa avem timp sa ajungem la 17:00 pe pozitii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning