![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
salutare eu sunt din targu jiu...hai sa mai stabilim o zi si o ora anume pentru toti din tara care vrem sa participam la protest ca sa iese ceva ca lumea si sa se simta pierderile...
|
Quote:
In fine hai sa nu facem politica si sa facem afirmatii , daca ma uit la profilul tau tu nu ai apucat deloc perioada ''buna si prospera si fara datorii''. |
Deci... Haideti sa facem si noi ceva, pt ca nu e corect ca doar ceilalti sa faca ceva si noi sa ii sustinem de acasa...
|
salutare. is baiatu' ce am organizat in mures ieri boicotu' . am fost vreo 15 masini si am reusit sa tinem petromu blocat o ora jumate. haideti sa facem si in cluj ceva sigur o sa iasa ceva frumos (pt noi). eu pot veni cu 4 masini 100%de luni pana joi. vineri fac iara un protest in mures...
https://www.facebook.com/event.php?eid=180478581975918 |
.: protestul de la benzinarii trebuie sa CONTINUIE! Asa ca romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere si sa-i facem sa vada ce inseamna sa PIARDA BANI! Fiti solidari cu noi si in zilele de 17, 18 si 19 Ianuarie 2011 NU ALIMENTATI , NU INTRATI IN NICIO BENZINARI! Mergem cu mijloacele de transport in comun, cu bicicletele sau pe jos, dar NU MAI ALIMENTAM MASINILE pt a nu le mai umple buzunarele! Dati va rog mai departe acest mesaj pt ca nu esti singurul sofer care il citeste, mai sunt si alti ca tine, ca mine! Va multumim
|
Cine e din Turda , am creat o pagina de Facebook , macar vreo 20 sa ne adunam https://www.facebook.com/event.php?ei...vent_invites=0
|
ok daca se concretizeaza ceva ma bag si eu
treaba e sa se bage cineva la organizat |
Quote:
|
eu zic ca va irositi timpul si bani degeaba
|
Quote:
|
Quote:
p.s. frumoasa skoda ai la scara |
dupa cum ziceam si printre primele pagini, eu sunt prezent la o asemenea chestie. cunosc inca 2 persoane care ar putea veni.
|
Deci ce ziceti ? Joi dupa masa ?
|
pt mine i bine. ma prezint cu 4 masini
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning