![]() |
Re: Boicot Benzinărie
O sa incerc s eu sa adun cateva masini si sa va sustin!!!
|
[QUOTE=koenigsegg2peu;3979149]Lista 14.01.2011 ora 17.00:
1. iamagi (incerc sa conving inca o data Logan Club) 2. Br 31 CGC 3. Cam aiurea cu ora ca eu in jur de ora 17 scap de la servici , oricum e bine ca am timp sa vad cum pot sa rezolv |
Nu e bai. Oricum vom sta 10-15 minute sa ne strangem.
Data trecuta am stat chiar o ora, ca eram puitni si am tot sunat lume pana am fost indeajunsi pentru o benzinarie :D |
O sa incerc ... nu vreau sa promit si sa nu ma pot tine de cuvant .
Totodata o sa iau legatura cu TCM si RFG poate ii conving si pe ei sa vina |
pana la urma doar astia suntem ?
|
pai sunati si voi prietenii, sau cei care stiti ca mai intra pe 4tuning. eu nu va stiu pe aici. si oricum, daca stiti ca veniti (singuri, sau cu cineva) treceti-va pe lista si pe voi si pe acel cineva.
|
unde ne intalnim ?
|
in parcarea primariei, langa liceul murgoci.
|
1 Attachment(s)
Sloganul Protestului in Lunile Februarie si Martie cand nimeni nu va cumpara ceva de la Petrom/OMV.
|
Pai asa ar trebui sa continue protestul dar ca sa aibe succes ar trebui sa facem ceva sa stie lumea; ar merge cu fluturasi; poate este cineva care are posibilitatea sa faca un model de fluturas si sa-l tipareasca si sunt sigur ca vom reusi sa-i imprastiem in oras, daca nu ii scoatem la imprimanta alb-negru si mergem inainte; eu zic sa incercam si asa cu ''manifest'' ca pe vremea lu' comisarul Moldovan ca sigur metoda e probata :-) si e posibil sa aiba succes.
|
si la asta m-am gandit. dar timpul e prea scurt.
ar fi o idee sa punem maine macar niste hartii in geamuri: protest benzinarii astazi la ora 17.00 in parcarea primariei. si e indeajuns :D |
Quote:
~700 de mil lei vechi. peco din satul Lacul Sarat, tot petrom, sare miliardul. ia ganditiva cate peco petrom sunt in oras... |
In data de 14.01.2011 au fost prezente la boicotare urmatoarele orase :
1 Ploiesti 2 Constanta 3 Valcea 4 Galat 5 Deva 6 Sibiu 7 Iasi 8 Baia Mare 9 Tg Mures 10 Tg jiu 11 Brasov 12 Buzau 13 Tulcea 14 Cluj 15 Focsani Speram ca la urmatoarea boicotare sa fie mai multe orase si mult mai multi soferi pentru a vedea si ei ca ne pasa. |
In data de 14.01.2011 au fost prezente la boicotare urmatoarele orase :
1 Ploiesti 2 Constanta 3 Valcea 4 Galati 5 Deva 6 Sibiu 7 Iasi 8 Baia Mare 9 Tg Mures 10 Tg jiu 11 Brasov 12 Buzau 13 Tulcea 14 Cluj 15 Focsani 16 Braila |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning