![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
Cluburile din Ploiesti nu se baga? Stiu ca sunt cateva si destul de numeroase...asta seara vb si eu pentru o echipa de stiri de la VPTV
|
Neaparat trebuie si mediatizat!
29 decembrie ora 13:00, la Petrom Vest! Nu uitati sa aveti bani cat mai marunti, si daca e careva dispus sa scoata la imprimanta cateva afise (A4) cu un mesaj ceva. Multa bafta! |
Re: Boicot Benzinărie, 29 decembrie ora 13:00, Petrom Vest
cred ca am sa fiu si eu cu voi....insa nu am nici un ban marunt......:D
+ sunt sigur ca nu o sa aiba nici un efect.....in tara asta sunt milioane de masini care alimenteaza cu benzina si motorina de la OMV, Petrom, Rompetrol etc. iar ca s-a blocat o benzinarie (cu 10 masini) sa numere astia niste monete ii doare direct in gaura cotului pe astia de pun preturile astea la carburanti. |
Intr-adevar, ce facem noi e o picatura intr-un ocean, dar avand in vedere ca se intampla si in Iasi si in Bucuresti si probabil si in alte orase, tind sa cred si sper din tot sufletul ca se va schimba ceva.
Deci maine la 13:00 ne strangem la Petromul de langa ACR, nu? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu nu pot sa ajung la 13:00, dar sper sa ajung pe la 13:15 cel tarziu (la 13:00 tre' sa o duc pe mama la serviciu). Oricum, banuiesc ca nu plecati imediat. In cazul in care plecati, astept si eu un PM de la cineva care e dispus sa ma sune ca sa imi spuna la ce benzinarie mergeti (eu sunt de parere, cum s-a mai spus, ca cea mai buna tinta ar fi benzinaria de la km6). |
sunt la munca maine:cry:.....bafta multa...si sa fiti cati mai multi
|
Exemplul de urmat - http://observator.a1.ro/social/Prost...rie_26988.html
|
Cica discutia a plecat de pe un forum de socializare :))
Bine ca nu a zis dreacu ca e pentru matrimoniale. BTW, eu vreau sa pun de 20 ron benzina, dar nu am marunt deloc. Are cineva sa imi schimbe? :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|