![]() |
Re: E30 - black putin aranjat
cine ma poate ajuta cu o idee . am o problema cu nuca de la schimbator , din cauza uzurii s-a cam crapat iar acum am vrut sa ma ditrez putin pe zapada cu masina si in timp ce dadeam in schimbator cam tare am ramas cu jumatate de nuca in mana . problema este ca vreau sa o inlocuiesc dar nu reusesc sa o scot de niciun fel . incercai prin desurubare si nu vrea , incercai sa trag de ea in sus cu forta si tot nu reusesc sa o scot , am verificat sa vad daca are vreun surub de prindere si am observat ca nu are . de 2 ore ma chinui sa scot jumatatea aia de nuca care intra in tija schimbatorului dar nu reusesc . :cry::cry: nujtiu ce sa ii mai fac :???:
|
4 Attachment(s)
salutare la toata lumea :D. am revenit si eu dupa o pauza cam lunga in care am mai strans niste banuti pentru masina . de curand am pus si ceva muzica pe ea , un cd JVC 4x45 w , o statie Magnat si un woofer Punch , 2 difuzore pioneer pe spate si apline-urile de pe fatza cu care am luat-o . totusi sunt cam rezervat in privinta statiei , nu prea da in woofer cum trebuie , adica da cat de cat dar slabutz si doar pe o iesire ca pe cealalta am observat ca nu imi da semnal deloc ,:???: abea misca woofer-ul si nu stiu din ce cauza pentru ca nici din ea nu pot sa amplific prea mult iar daca incerc sa dau mai tare din cd iar incepe sa baraie . daca trec cu volumul de jumate din statie se aude distorsionat si baraie urat in loc sa dea bass si se mai aude si vocea destul de tare in el ceea ce cred k nu este bine . eu zic ca le-am legat bine , am tras curent prin clabluri groase de la baterie la statie , am pus sigurantza de 16 A doar semnalul l-am tras de pe firele cd-ului k nu are mufa de woofer . dar nu inteleg de ce nu da iin el cu putere , sincer se aude de 2 ori mai tare sitemul 5+1 care il am in casa fatza de wooferul de pe masina . am incercat sa dau cu o alta statie in woofer pe masina unui prieten si se auzea bine dadea un bass in masina de zdruncina si plamanii deci varianta cu difuzorul de la woofer este exclusa .
|
3 Attachment(s)
Si cateva poze de la mine pentru tine :lol::lol::lol:
Eu zic cadecat esti multumit de muzica care o ai acuma..statia oricum o schimbi cu ceva la GZ...ador Pionerurile de pe spate :X:X |
Quote:
Bine ca ai si muzica acum,numai ca masina necesita o pereche de jante mai "fashion":lol: |
aveam in plan sa imi pun pe masina niste proiectoare xennon dar sew pare ca nu mi-au iesit planurile asa cum vroiam . zilele trrecute am fost la o plimbare cu masina prin oras si m-am oprit putin la o tigare si fara sa imi dau seama am pierdut cheile masinii din buzunar mi- am dat seama cand a trebuit sa deschid masina si m-am intors inapoi dupa ele ca nu puteam deshide masina, in nici 5 minute parca au intrat in pamant . cn m-a vazut cu masina le-a luat intentionat si nu aveam decat o cheie la ea . asa ca m-am chinuit sa incerc sa o deschid cumva si cam singura solutie era sa sprg un geam dar bn ca nu am procedat asa . am chemat niste prieteni care se ocupa numai de bmw -uri si mi-au deschis-o in nici 3 minute , am legat firele pe direct si am plecat . si uite asa a inceput nebunia 3 zile la rand . am cumparat contact de e 30 la mana a 2 a si incuietorile de la usi . dupaia a trebuit sa bag bormasina in incuietoarea de la portbagaj ca nu aveam nici-o sansa sa-l deschid si dupa 2 burghie rupte si o freza tocita am reusit sa scot butucul de la portbagaj. dupaia am fost la electrician sa imi puna contactul , incuietorile si numai bine ca m-am decis sa imi iau si inchidere centralizata cu chei briceag si alarma pe care le-am si montat pe masina , am avut ideea de a pune inchidere si pe portbagaj si akm imi place la nebunie cand deschid portbagajul din telecomanda trebuyie doar sa tin apasat 2 secunde pe butonul de mute de la telecomanda si declanseaza portbagajul si se deschide in sus singur :D,. ma gandeam sa fac un sistem asemanator si pentru deschiderea capotei dar ma cam costa si aia ceva si nu prea mai sunt bani . am bagat in ea destul pentru luna asta cred eu :lol: cheile briceag , cu inchiderea pe usi si portbagaj , contactul , incuietorile , pager-ul de la alarma , manopera de service m-au dus la aproape 700 lei. + ca am mai schimbat si uleiul la masina pe care am dat apr 300 lei cu filtre . dar am preferat sa mi-l schimb singur . in total 1000 lei m-a ajuns si asta dintr-o prostie . acum am ceile briceag cu telecomanda de rezerva dar am mai facut inca 3 copii dupa ele . e pentru prima data cand mi s-a intamnplat sa imi pierd cheile masinii dar m-am invatzat minte :D .:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning