![]() |
Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -
Quote:
crezi ca mie imi convine sa dau 5 lei pe litru la benzina ???? sau tu crezi ca mie imi convine ca mi-au luat 1000 euro pe taxa de imatriculare anul trecut ? nu imi convine chiar deloc insa prefer sa astept momentul potrivit pt o chestie dinasta plus ca nu sunt eu genul de om sa gandeasca o lovitura de stat ( trebuie sa reecunoastem ca doar asa poti schimba ceva )...cand o sa fie toata lumea hotarata da dom'le iesim si le rupem capul , deageaba te superi pe mine si ma jignesti dar planul asta eu zic ca e fix nimic , nu vei rezolva nimic asa , nu o sa ajunga pana la tinta glontul asta si in plus risti foarte mult hai sa iti mai zic o chestie de ce nu prefer o chestie dinasta acum , tocmai acum cand base s-a aapucat de treaba adica sa dea afara rahatii aia de functionari lumeeeeeee in ce tara traim ca de 20 de ani in plm in loc de 1 milion de functionari noi avem 10 milioane , voi chiar nu vedeti ca pana acum au fost 10 pe un loc ? ca banii nostrii sau dus la ei ? am platit 9 functionari care frecau menta in tot acest timp ...suntem datori la fmi neam de neamul nostru si din cauza cui ? a sugaciului de iliescu rahatul ala libidinos care a bagat romania in pamant iliescu , nastase si tariceanu mami lor , la aia trebuie mers si rupt capu , suntem in U E toate preturile trebuie sa fie la fel ca la ceilalti , toate se calculeaza in euro dar salariile sunt in lei de ce ? deaia ca suntem bagati in datorii pana peste cap , datorii facute de gunoiul de iliescu de care romanul a fost privat sa afle . Chiar daca ma deranjeaza toate cresterile astea de preturi consider ca guvernul actual si presedintele trebuie lasat sa isi faca treaba , il vad ca pe un rau necesar |
Pot sa vin cu duba la protest?
|
PREZENT !
|
Veniti cu ce vreti ! Chiar si pe jos ! Conteaza sa fim cat mai multi !
|
Quote:
iti dau dreptate.. insa nu rezolvi nimic stand, asteptand,ca cineva sa faca ceva.. tre sa faci TU ! |
"Orice ai face in viata este nesemnificativ , dar este foarte important sa faci ceva pentru ca , nimeni nu va face.."
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/kBBiuhP-YaM?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/kBBiuhP-YaM?fs=1&hl=en_US" |
Quote:
On: daca va saturati sa mergeti cu masinile incercati sa blocati o strada in mod legal trecand pe trecerea de pietoni incontinuu, asa a protestat tatal meu acum ceva ani de au blocat centura la noi si nu au avut ce sa le faca :twisted: |
Quote:
|
am fost prezent pe 13 decembrie 2008 la mitingul pt micsorarea taxei.....si voi fi si acum....daca stati acasa nu rezolvati nimic....ei or sa-si vada in continuare de treaba....tot ce se intampla e doar din vina noastra...pt ca suntem niste lasi...si tacem si inghitim rahaturile lor.....
...TREZITI-VA!!!..pt ca de la anu' nu o sa mai aveti nici aia 15 lei sa bagati benzina...va bate gandul sa dati tunuri in peco...si va e frica de un protest? si de o amenda...doua?.... ....cine nu vine...sa stea acasa sa stranga cureaua...sa o stranga tare...pana i-or sarii ochii din cap...si sa stea sa accepte toate rahaturile astea... ...oare nu vedeti in ce hal e Romania?...ca nici daca se chinuiau nu aveam atatea paradoxuri!!!!! |
o sa incerc sa fiu si eu prezent,o sa incerc sa conving cat mai multi prieteni sa vina,chiar este o idee buna,dar eu ridic alta problema:cati credeti ca o sa fim,100-150,nu cred ca e treaba asa;ce credeti ca o sa zica porci care stau pe scaune din piele:"lasa mah ca se plictisesc si ei odata,nu ne batem capu cu o mana de prosti".dar i-a sa ne strangem 1.000,dar hai sa iesim sa protestam in toate marile orase concomitem,atunci chiar o sa punem probleme si atunci singura solutie o sa fie rezolvare problemelor...
eu unu zic ca se poate macar o data sa fim solidari cu toti daca chiar vrem o schimbare...deci si cei din alte orase protestati in fata prefecturilor,sedii de partide etc...si cand aveti ocazia aduci vb de acest protest si rudelor,vecinilor,cunoscutilor,etc. |
nu asa frate .....trebuie propaganda , eventual liderii cluburilor legale sa faca , comunicate de presa ...sunt gratuite la radio si in presa , eventual cu ceva pile si la televiziunea locala .....foarte multi doritori nu vor afla pt ca nu au nici o legatura cu forumistii .....asa la tv local se poate pune un anunt ...stiti cum sunt alea de la mica publicitate la tv , ceva de genul ala
|
Haideti da-ti de veste tuturor cluburilor , mai sunt 5 zile e timp sa se stranga lume !
|
Quote:
la noi problema e ca de la revolutia aia mincinoasa cand uni au dat lovitura de stat ptr a profita niste oameni mic si fricosi(cati nu au devenit milionari dupa urma revolutiei si cati dintre ei nu sunt bagati in politica printr-un mijloc sau altu...iti zic eu ca 99%)de atunci romanu si-a bagat ceva in ele de demonstarti si proteste si s-a invatat sa rabde decat sa mai miste ceva ptr binele lor. crezi ca revolutia a fost un succes total?spune-mi tu traim intr-o democratie deplina?ni se respecta drepturile fundementale democratice?crezi ca am facut bine ca am uitat complet vremurile comuniste(sau cum le numeste tatal meu epoca amintirile)?hai sa iti zic eu parerea mea:trebuia asimilat tot ce a mers in comunism(ma refer la agricultura,industria petroliera,drepturile familiei,si am dat doar cateva exemple)cu democratia care o asteptam de cand ii asteptam pe americani si iti zic eu ca dupa 20 de ani eram mai tari ca germani(si stim cu toti ce au facut germani nu?si nu i-a persecutat nimeni) si sa sti ca ai si tu dreptate in leg cu faptul ca nu mai avem lideri,asta asa este...dar sa ne gandim ca liderii se nasc din sustinere |
Quote:
ai dreptate |
Quote:
O sa fiu prezent cu inca 20 de tovarasi! :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning