![]() |
Re:
Quote:
PS: Daca intrati pe forumul oltcit o sa vedeti acolo detaliat oltcitul turbo al lui titus :twisted: |
vsa
se poate pune turbo pe un renault laguna 20 16V din 2003 140 cp, fara sa stric ceva la ea???? daca pun creste consumul cu mult??
|
am un mg 2000cm 140 cp cu carburator si as vrea sa ii pun un turbo .
ce imi recomandati??? |
se poate pune turbo pe vectra b 1.6, 16v din 2000 si daca da , cat costa?
|
s-ar putea pune Turbo pe un Peugeot 206 s16 136 cai
cam cati cai s-ar castiga si cat ar costa? :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: Turbo Charger ... Pe ce masina vreti sa il puneti ?
am si io o intrebare, la motoarele mai mici gen 1,4 se pot pune sisteme turbo? daca da d unde se pot achizitiona si cam al ce preturi? mersi...
|
Quote:
aici ai poze cu procesul de montare a unei turbine pe motorul de 1.4 l 16v d p Clio. Sper sa iti faci o idee. Preturi? sub 500 de eur nu cred k scapi.. |
Quote:
Toata lumea intreaba cit costa si nu ce performante si fiabilitate la avea proiectul iar in cele mai multe cazuri costa mai mult decit face masina sa iasa ceva adevarat si atunci ne multumim sa ne uitam la poze pe internet.. e mult mai ieftin. |
Quote:
Cat despre performante si fiabilitate, am raspuns strict la subiect :) fara alte detalii |
CataNos 10x , io am intrebat d pret ka sa stiu cat voi cheltui di buget :D ca despre performanta nu mastept la ceva glorios, un surplus de putere e intotdeauna binevenit:twisted:
|
Quote:
Surplusul de putere va fi destul de evident cu turbo, sunt sigur. Altfel poti incerca un chip tuning, e mai ieftin. |
ca idee, un kit turbo pt motorul 1.8 16v de 140 cp este la peste 5000 euro, si o ridica la aprox 200cp
|
Prea multi bani pt prea putini cai (parerea mea)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning