![]() |
Re: Renault 19
PS: db_freak este un om foarte corect! Si masina lui are potential :) pt ca si a mea, a fost exact acelasi model:) doar ca dotarile au fost astea pe care le-am zis eu :P
|
Quote:
Chestia e urmatoarea trebuie sa ai acte de provenienta la masina neinscrisa certificat de radiere sau ceva de genu ... restul se rezolva |
2 Attachment(s)
Quote:
apropo farurile sunt astea : (asa am si eu) pt cine vrea sa isi puna grija la suporti se cam rup ! |
Quote:
|
Noua, la .fr ~400e. Extrem de convenabil.
|
Merci mult:peace: dar ce inseamna fr....?
|
ebay spre exemplu
|
Merci inca o data dar din nou nu am gasit nimic:sad:
Dc stii undeva:rolleyes2 :paper: , te rog spune-mi:dance: :help: |
|
Quote:
|
Quote:
adevarul e ca am sosit cam tarziu din "concediu" dar sper sa iti fiu de ajutor... |
Am o problema.... caut ca disperatul mecanism electro-hidraulic pt inchidere deschidere prelata la renault 19! Am vazut la cineva ca avea
sitemul electro-hidraulic la r19-le lui! Cine ma poate ajuta cu ceva siteuri sau preturi? PS: Mi-ar trebui sistemul full automatic de decapotare fara a fi nevoie de interventia omului la deschiderea-inchiderea lui pt ca vreau sa-l cuplez la o telecomanda. Multumesc anticipat. |
:dance: MERCI:joy:
|
2 Attachment(s)
Schimb cutie de viteze de Renault 19 cu 6 trepte care este inca montanta din fabrica pe motorul de tip F3P-N7-60 (cc:1794, 66Kw/90 CP) si maneta schimbator viteza, dar fara tija de schimbator de viteza(care face legatura dintre maneta si cutia de viteza), inclusiv pedale de frana si ambreaj,cablu de ambreaj pe:
Cutie de viteze automata care este compatibila cu tipul de motor F3P-N7-60 de Renault 19 cu toate partile aferente,maneta si tija, "computerul cutiei" si cablajele, si pedala de frana aia lata. PS : cutia manuala este in perfecta stare de functionare deci doresc ca si cutia automata sa fie in stare perfecta fara defecte :!: :!: :!: Info la telefon 0740-980194 sau telefon masina 0724-419333. Mai pot fi gasit pe yahoo mess. cu id-ul valyneamtsm In pozele atasate se vede cutia de viteze manuala pe care o am montata pe motor inca. |
hei si fratele meu are renault 19 cabrio 16v 150hp 1.8 engine si prinde 220km/h:D
|
All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2025 4Tuning