![]() |
Re: Un BMW renaste-E28
1 Attachment(s)
Imi cer iertare, dar n-a vrut sa mai ia ultima poza;)
|
Dragi colegi de forum, va rog sa iertati lipsa mea de seriozitate, in privinta pozelor promise, dar niste evenimente care s-au desfasurat independent de vointa mea nu m-au lasat sa-mi tin promisiunile. Cu voia Celui de Sus, o sa incerc saptamanile ce vor urma sa remediez situatia! Sa auzim numai de bine!
|
Am reusit sa montez bara din fata! Maine pozeeeee!!!!!!!!!!!!! Ura!!!!
|
5 Attachment(s)
Am facut niste poze nu tocmai reusite si cam pe fuga. Rezultatul......:shock:
|
1 Attachment(s)
In curand tapiterie Recaro de la un M5- E28:lol: :lol: :lol:
|
6 Attachment(s)
Imi pare rau ca m-am mai avut ocazia sa mai scriu aici si sa va spun ce mai face masina, dar am fost ocupat. Insa lucrurile n-au stat pe loc si pot sa anunt cu mandrie ca se apropie de sfarsit faza estetica,datorita ''achizitiilor'' de ultima ora: jante BBS RS si un volan Momo Race, nou-nout. Las pozele sa vorbeasca in locul meu si va astept cu comentarii................
LE. Jantele sunt incaltate cu gume Toyo Proxes T1 si au dimensiunile:245/50/16'',cu 9 j-spate si 225/50/16''-fata, cu 8 j |
bv frate ai facut o masina care are numai 10 de la mine ...culoarea .respect...masina are lineie are tot c vrei ..poate niste jante nu ar strica :D..bafta in continuare..
|
a iesit frumoasa masina .. felicitari !!!
|
3 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum....................
|
masina arata f bine cu jantele astea ..
P.s. Parca ar trebui lasata un pic mai jos. |
bravo !!!! ai facut o masina f frumoasa shy cu mult bun gust !!!!felicitari
|
bravo .. a iesit ceva frumos din masina....draguta
|
Quote:
Iti dau dreptate , cel putin fata mai poate fi lasata cu 40mm:D Vom trai si vom vedea. Mai am o saptamana pana se termina suspendarea:sad: |
5 Attachment(s)
:D sal am si eu un 524 td ca al tau si m-ar interesa niste piese stii de unde sa fac si eu rost????:D
cam asa arata |
6 Attachment(s)
Quote:
Acum , in alta ordine de idei, pot sa postezpoze cu intercooler-ul pe care l-am cumparat, acesta fiind unul stock de 525d/530d, cu dimensiunile de 55x13x5 cm, pe care doresc sa-l pun la vara odata cu montarea pe masina a unei pompe de injrctie electronice(DDE), cu electronica aferenta si poate un mic chip-http://www.paulwitteveen.nl/chiptuning-van-uw-auto/chiptuning-van-bmw/bmw-tuning.html |
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning