![]() |
Re: Daewoo Evanda
1 Attachment(s)
Hai La Multi Ani!:drunk:
Punctul de plecare pentru Evanda: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Multi pasi mai sunt de parcurs pana atunci. Am inceput cu becuri arse, ordine si curatenie in interior, verificari de sisteme, strans putin cablul de la frana de mana si ce va mai fi.....:rolleyes2
|
8 Attachment(s)
,,Specialitatea casei" -stiling faruri si o tapiserie plus mocheta impecabila:lol:
|
Felicitari pt munca depusa. rezultatele se evidentiaza. Bravo!;)
|
Merci RD_Woo!;) Ce faci cu site-ul? Mai e vreo sansa?:rolleyes2
|
Quote:
mai trebuie intelegere si din partea "cealalta"... sper intr-un final sa o rezolvam (intr-un fel sau altul). detalii discutam PM. |
ce site?
|
4 Attachment(s)
Schimbare de look si rezolvarea unor probleme.8)
Poza finala pe maine. |
f frumos...vad ca incet incet incepe sa semene a masina aflata in proprietatea ta :D.....spor in continuare...sa ne tii la curent.
|
Am vazut ca deja e pusa la vanzare. Spor sa ajungi la ceea ce iti doresti felix
|
Daca se vinde bine, daca nu tot bine. Daca vine cineva cu un schimb care-mi convine e bine, daca nu, nu. In momentul de fata masina nu mai are absolut nici o problema, fiind rezolvate problemele estetice si cele mecanice cei drept nu foarte multe.:joy:
|
Intr-adevar foarte frumoasa si bine intretinuta si ingrijita:-). Te-am intrebat si 'dincolo' cand mergea site-ul de o combina daia de care ai avut pe Nubira,dar te intreb si acum daca ai idee sau daca stii pe unde pot gasi si eu ceva asemanator,ma intereseaza un Cd-player 2din..nu neaparat de Daewoo,dar care sa se potriveasca. :oops:
Numai bine:D |
Gasisem pe Ocazii.ro un mp3 daewoo nou la 400ron. Nu l-am luat pt. ca avea afisaj albastru si pentru ca era mai mare decat ce-mi trebuie mie, adica 11,5cm inaltime si 18,5 latime.
|
Intradevar alt look .Multa bafta la vanzare ca sa poti sa-ti cumperi ce-ti doreste inima....BMW:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning