![]() |
Re: E36 - pisicuta mea
fac si eu totul pe parcurs la ia si bara de fata am schimbato am schimbat si farurile jantele raman alea ca alea imi plac mie
|
am schimbat semnalizarile galbene cu unele albe si am pus angel eyes smd in faruri poze in curand
|
3 Attachment(s)
poze masina facute azi
|
Quote:
|
jantele urmeaza sa le schimb trebuie sa aleg intre r16 si r17 care ar fi indicate sa pun pe masina avand in vedere ca am motor de 1600 astept sfaturi
|
Quote:
|
ms atunci imi caut jante pe 16 ca ma gandesc ca 17 este prea mare pt motorul meu
|
Quote:
Daca vrei sa se impace pe 17, cauta niste jante originale M si schimba motorul, pune un 2.0 24V pe el!Si ai ajuns la combinatia perfecta!Beneficiezi si de jante frumoase pe 17 + sunet si caiuti in plus!:-) PS:Pe viitor completeaza pachetul M, o sa schimbe radical imaginea masinii! |
motorul il las pe cel de 1600 ca am gpl pe ia si sunt multumit de consum la jante ma gandeam sa le schimb si kitul m cand o vopsesc total se completeaza
|
3 Attachment(s)
poza cu masina la iarba verde
|
7 Attachment(s)
cateva poze
|
5 Attachment(s)
am bagato la retusat masina sa vopsesc toata partea soferului ,aripa spate sofer masca si fustita de la bara de spate de m
|
12 Attachment(s)
poze moi cu masina mia mai ramas bara de fata so schimb sau so retusez si pragul sal vopsesc
|
nu am mai postat nimik am avut probleme cu pompa de servo directie urla rau ziceai ca mai am un motor dar am remediat defectiunea am schimbat pompa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning