![]() |
Re: Vine si eu...cu vectra A
V6 de 2.5 este net superior unui 2.0 8v !
2.0 16v GSI sau SFI cum vreti este superior mecanic unui 2.5 V6 ... Mai exista insa 2.0 16v T ( C20LET ) care da clasa la toate motoarele enumerate mai sus ... motor care a fost pus pe Calibra care participa in 1994 la DTM si care a facut ravagii in perioada aceea , motor care inca da clasa multor motoare de generatie noua ... 2.0 8v este un motor depasit tehnic din f multe puncte de vedere ! |
daca tu zici ca e depasit inchin palaria in fata ta.....dar totusi nu o inchin
|
nu mi se pare asha depasit tehnic...sincer...fuge destul de mine masina cu 2.0,8v:)...nu k un SFI sau C-20-LET...dar orikum.:)
|
Quote:
Ca de fugit fuge si un urs cu 2.5 12v si 172 cp ... dar nu poti compara fiabilitatea si tehnica la motorul paianjen fata de un 2.5 24 vanos ... Corect ? |
io sunt multumit de performantele masinii pana acum...poate in viitor am sa optez pt o astra 2006 irmscher
|
am si eu o rugaminte la voi....nu vretzi sa vb despre toate cele de mai sus in alta parte....eu asteptam pareri despre masina mea....si sfaturi....da vad ca voi vb de motoare si de masinile voastre....nu-i frumos din partea voastra...
|
no ofence!!!
|
sincer....cu dunga aia alba ti-ai batut joc de masina
|
dc zici asta???.......
|
mie lao masina imi place sa nu iasa prea mult in evidenta
|
Quote:
Si masina nu e Viper ... Si moda cu dunga sau dungile pe mijloc s-a cam dus ... |
lsao asa dak tie iti place e super ok!!frumos interiorul felicitari pt ceea ce ai facut la varsta ta!!mult noroc in contiunoare...
|
frumoasa vectra...si eu mi-am luat alaltaieri un vectra a de 1,8 gls
|
dunca aia alba pe masina e naspa rau...strica de tot masina...mai bine simplu si efect, apoi spoilerele alea cred ca mai trebuie lucrat putin la ele,,,,, in rest ce pot sa zic...interriorul ala e bomba singura vectra care chiar imi place interiorul.....dar dupa cum ziceam, parerea mea!
|
Re: Masina mea : Opel Vectra A
topicu asta e mort de mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning