![]() |
Re: inca o mAzDa 323 F
Quote:
|
Hmmmm interesanta idee, si functioneaza?? adica nu iti balaseaza masina pe denivelari?:shock:
|
A zis ca are numai arcuri in sensul ca doar arcurile sunt sport, si nu are suspensie completa! Deci nu a zis ca nu are amortizoare deloc la masina, ci ca are amortizoare normale+arcuri sport. :)
@claus: Mai merge lasata de fata... si foarte putin de spate, dar nu neaparat. Daca nu sunt conice arcurile, poti sa mai tai o spira pe fata sa arate la fel. Acuma depinde de tine... daca vrei... si cat de mult folosesti masina, si ince contexte. |
Quote:
|
Quote:
|
sus
ca idee as vrea sa o mai las si eu putin de fata...am niste prese de arcuri...care lipesc 2 spire intre ele..dar imi este ca dupa aia o sa ma doara ficatu...de la drumurile din craiova ...sau o sa treaca telescopul prin oala :))) masina se comporta beton acum...pe curbe...am gasit si o bara intre telescoape fata...dar momentan facem o pauza cu banii
|
Quote:
|
Stie cineva cam cum se taie arcurile? Pentru ca din cate stiu sus si jos arcul este plat.:sad:
|
Quote:
eu le-am gasit la un magazin auto piese import.... |
Quote:
Quote:
|
Daca afla cineva sa ma anunte si pe mine! Multumesc mult de tot!
|
Quote:
|
Asteptam poze! Vreau sa o las si eu mai jos si nu gasesc nici arcuri nici nimic.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning