Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mazda (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda.html)
-   -   inca o mAzDa 323 F (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda/225271-mazda-323-a.html)

claus_tare 24-01-11 20:28

Re: inca o mAzDa 323 F

Quote:

Originally Posted by DonnLuca (Post 4016231)
Cum se poate lasa masina mai jos? Din arcuri se poate?

a mea are numai arcuri!

DonnLuca 25-01-11 09:38

Hmmmm interesanta idee, si functioneaza?? adica nu iti balaseaza masina pe denivelari?:shock:

B-99-SAA 25-01-11 10:27

A zis ca are numai arcuri in sensul ca doar arcurile sunt sport, si nu are suspensie completa! Deci nu a zis ca nu are amortizoare deloc la masina, ci ca are amortizoare normale+arcuri sport. :)

@claus: Mai merge lasata de fata... si foarte putin de spate, dar nu neaparat. Daca nu sunt conice arcurile, poti sa mai tai o spira pe fata sa arate la fel. Acuma depinde de tine... daca vrei... si cat de mult folosesti masina, si ince contexte.

DonnLuca 25-01-11 10:34

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4018742)
A zis ca are numai arcuri in sensul ca doar arcurile sunt sport, si nu are suspensie completa! Deci nu a zis ca nu are amortizoare deloc la masina, ci ca are amortizoare normale+arcuri sport. :)

@claus: Mai merge lasata de fata... si foarte putin de spate, dar nu neaparat. Daca nu sunt conice arcurile, poti sa mai tai o spira pe fata sa arate la fel. Acuma depinde de tine... daca vrei... si cat de mult folosesti masina, si ince contexte.

Am inteles.. pey in ce contexte.. doar drum normal.. evit cat se poate drumurile rele. Deci ar fi o varianta sa tai o spira?

B-99-SAA 25-01-11 10:55

Quote:

Originally Posted by DonnLuca (Post 4018772)
Am inteles.. pey in ce contexte.. doar drum normal.. evit cat se poate drumurile rele. Deci ar fi o varianta sa tai o spira?

Unii zic ca nu e bine, dar la toti care au facut asta (inclusiv eu), nu am simtit nici o diferenta (in rau), deci... poti sa tai linistit.

claus_tare 25-01-11 10:56

sus

ca idee as vrea sa o mai las si eu putin de fata...am niste prese de arcuri...care lipesc 2 spire intre ele..dar imi este ca dupa aia o sa ma doara ficatu...de la drumurile din craiova ...sau o sa treaca telescopul prin oala :))) masina se comporta beton acum...pe curbe...am gasit si o bara intre telescoape fata...dar momentan facem o pauza cu banii

DonnLuca 25-01-11 11:09

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4018814)
Unii zic ca nu e bine, dar la toti care au facut asta (inclusiv eu), nu am simtit nici o diferenta (in rau), deci... poti sa tai linistit.

Multzam fain de tot !!! Am avut de gand sa fac asa dar nu eram sigur. Multumesc mult!

DonnLuca 25-01-11 16:28

Stie cineva cam cum se taie arcurile? Pentru ca din cate stiu sus si jos arcul este plat.:sad:

claus_tare 25-01-11 19:54

Quote:

Originally Posted by DonnLuca (Post 4019667)
Stie cineva cam cum se taie arcurile? Pentru ca din cate stiu sus si jos arcul este plat.:sad:

nu te apuca sa tai arcurile vezi ca se gasesc in comert un fel de presa de arc...cu care poti sa ridici sau sa cobori o masina....am avut eu la cielo...se pune intre 2 spire cu 2 suruburi si se strange pana se apropie cele 2 spire!

eu le-am gasit la un magazin auto piese import....

B-99-SAA 25-01-11 20:54

Quote:

Originally Posted by DonnLuca (Post 4019667)

Cum adica plat? Arcul e rotund de sus pana jos din ce stiam eu... daca e altfel la tine, nu stiu ce sa-ti zic...
Quote:

Originally Posted by claus_tare (Post 4020325)
nu te apuca sa tai arcurile vezi ca se gasesc in comert un fel de presa de arc...cu care poti sa ridici sau sa cobori o masina....am avut eu la cielo...se pune intre 2 spire cu 2 suruburi si se strange pana se apropie cele 2 spire!

eu le-am gasit la un magazin auto piese import....

Arcurile nu se dau jos NICIODATA fara presa, e riscant! Si eu tot cu presa le-am dat jos. De curiozitate, poti sa-mi spui cat ai dat pe ele? Cand am folosit, erau ale unui prieten, si chiar nu am vazut pana acum de vanzare.... Da-mi PM daca nu vrei sa zici aici. Mersi.

DonnLuca 26-01-11 08:32

Daca afla cineva sa ma anunte si pe mine! Multumesc mult de tot!

claus_tare 26-01-11 14:04

Quote:

Originally Posted by DonnLuca (Post 4021545)
Daca afla cineva sa ma anunte si pe mine! Multumesc mult de tot!

o sa fac o poza zilele astea...si o sa pun sa le vedeti....eu le-am avut la un cielo pe arcurile de fata....vin prinse cate 2 pe fiecare arc...deci 4 in total....s-a lasat cam 1.5-2cm mai jos

DonnLuca 26-01-11 14:37

Asteptam poze! Vreau sa o las si eu mai jos si nu gasesc nici arcuri nici nimic.

B-99-SAA 26-01-11 20:20

Quote:

Originally Posted by DonnLuca (Post 4022680)
Asteptam poze! Vreau sa o las si eu mai jos si nu gasesc nici arcuri nici nimic.

Ti-ai dezactivat mesajele private.... acuma facem mizerie la om pe topic. Of. Uite aici un user de pe forum, gasesti sigur la el arcuri, am intrebat eu tot pentru mazda 323 modelul asta! Are cu drop 30/30 si 45/45, cam 170 euro setul. Recomand cu toata increderea, e serios!

DonnLuca 27-01-11 08:29

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4023811)
Ti-ai dezactivat mesajele private.... acuma facem mizerie la om pe topic. Of. Uite aici un user de pe forum, gasesti sigur la el arcuri, am intrebat eu tot pentru mazda 323 modelul asta! Are cu drop 30/30 si 45/45, cam 170 euro setul. Recomand cu toata increderea, e serios!

Nu sunt dezactivate mesajele private la mine.. doar ce am verificat.:D

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning